Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.tarzanija.com/zadovoljstva-i-uzasi-nocne-voznje/
-A ****** što nisam poslo poruku, de ću ovakav da pričam, još vozim. Ljubaaviii…
- Halo?
- Jedina na sve-etuu-u ne kriivi meee…
- Milorade!
- Ajoj! Pa ti si tu!
- Nažalost. Zašto me zoveš u pola 2 ujutru i pevaš Olivera Mandića?
- E pa ja ono, ćisto ono… da vidim šta radiš. Da se ćujemo malo.
- Milorade, zašto govoriš ć umesto č?
- Evo boga mi ne znam.

HAHahahahaahhahahaha pobedaaaa

Koji san, majku mu: Postapokaliptični ambijent, neki lik i ja idemo u nabavk u neki tržni centar, puste ulice a samo jedan zombi prolazi ali ga ignorišemo. Unutra nekoliko ljudi, ali uglavnom mladi. Naletimo na grupu nekih likuša i u oko mi upadne ogromno dupe jedne bičarke koje ja tu idolizujem do te mere da ga moram pojebati. Ispade da je dupe odlično i masivno ali je i likuša :mrgreen: U kupatilo je odvedoh, skinuh, i gurnuo sam joj u dupe tako da mi je kita izašla na njena usta, kako videh u ogledalo. Ali ipak sam šibao up and down up and down dok nisam svršio tako žestoko da smo oboje pali. ustala je, živa. Znači, nisam je ubio, začudo, kako sam mislio xD

Mojoj babi dodju kokoske i ptice i prokljucaju paradajiz,a nije bilo ove godine kise da nalije plod i paradajiz je bio velicine klikera.

Šta nije bilo kiše? Padala je kao kometa, sve pljušti koliko je rodilo svega, i paradajza i kukuruza i suncokreta(šta misliš što Vojvođani su protestovali i pravili barikade?) i šljiva i grožđa. Ali to je dobro, znači da će cena svih tih proizvoda pasti ove godine, rakija će biti jeftinija, kao i povrće.
Glavni problem je što država ima jadnu politiku što se izvoza tiče, inače bi bilo para na sve strane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back