Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па,тако ти је то. На њима знаш(видиш) када им "скидаш мрак",односно да ли су уопште девице,а код нас нико не може да провали да ли смо невини или не. :)
Па и мушкарци крваре кад губе невиност... :neutral:

нарочито у затворским условима. :tajna:

Pa kako ne? Meni kita prokrvarila prvi put, samo izašla neka bela krv, ali nebitno.

A posle toga ti bela krv više nije izlazila? :lol:

Ladno sam sanjao da sam otišao na okupljanje i tamo se, pored dve vrh ribe, samo prepirao sa Direktom kako sam lupio u neko drvo odnosno da l' mi je druga ruka bila spuštena ili podignuta :lol:
Posle smo svi kolektivno upali u neko vodu zato što smo krenuli u malo žustriju raspravu pa smo prevrnuli brodić u kom smo sedeli.

A posle toga ti bela krv više nije izlazila? :lol:

Ladno sam sanjao da sam otišao na okupljanje i tamo se, pored dve vrh ribe, samo prepirao sa Direktom kako sam lupio u neko drvo odnosno da l' mi je druga ruka bila spuštena ili podignuta :lol:
Posle smo svi kolektivno upali u neko vodu zato što smo krenuli u malo žustriju raspravu pa smo prevrnuli brodić u kom smo sedeli.

bela krv mi stalno izlazi, ja svaki put gubim nevinost :mrgreen:

inače, što se sna tiče, nije ti baš realan, ja verujem da bih te oterao u ****** jednom rečju i poleteo ka bičarkama :cool:

419264_413490005366219_331437894_n.jpg

У љубавном заносу...

hmm, da...sto me podseti na danasnju simulaciju sexa. dry humping u futoskom parku, U SRED PODNEVA, izmedju para slicne razlike u godinama. lik joj ladno na kraju zavukao(ruku) otpozadi i jase je, umrla sam od smeha, a posle je on otkrio svoju oklembesenu kozu i igrali su frizbi..porodicna atmosfera. to je trebalo videti:)

ortak reko nabaviće votku, navuče me da dođem, ja došao on ima rakiju, rakija gadna ko otrov, on i još jedan se odvalili, zablejimo s nekim likušama,
likuše piju pivo,
ortak se odvalio, juri jednu likušu
drugi ortak otišao u neki kafić da juri neku sisatu klinku
ja ostao sa dve likuše, od kojih se ne zna koja je gora, ova jedna mi morališe o svemu i svačemu, tripuje neku psihologiju svugde samo zato što to studira,
druga kenjja kako se jebbe sa svim i svugde, a pićke da svake prestupne
ovaj prvi pijan se tetura nazad, likuša ga jebava nedeljama, zaspao na klupici kod stanice ko vampir, sa sve rukama prekrštenim na grudima
onaj drugi dolazi pa beži nazad da se izvinjava klinki što je otišao bez javljanja
dve smoruše pobegoše kući, ja ih oterao u ******, bio sam skoro potpuno trezan,
poslednja likuša najveća prsotina, ostala,
napali traktor koji liči na Hitlera, lik sve udove slomio šutirajući ga da pokrene, ništa nije uspeo, nema benzina(ključ u njemu inače)
ovaj pao u baru
onaj prvi uzeo traktorsku gumu gde je stajalo cveće, stavio na rame, isprljao se zemljom i pao sa gumom
likuša pobeže najzad
ja gledam i ne verujem

Koliko su apsurdni postali ovi izlasci,.... ebem ti život, ebem ti ljude.

Sutra imam 2 takmičenja: od toga, jedan test i dve odbrane rada pred komisijom. Već me hvata nervoza... ali i uzbuđenje, idem sa namerom da kickujem asses, s obzirom da je ovo moja poslednja godina kad ću to moći da odradim na takvom tipu takmičenja :cool:
Da odagnam nervozu, častiću sebe nekim skupocenim pivom, heineken or such, da razbijem onu jelen-monotoniju, zgadilo mi se.

Nisam ni uzeo Heineken, bio vruć :D Gledam u onom hladnom frižideru šta ima, Tuborg mi ne godi, reko' aj Lowenbrau
I još ispade najjeftinije jbt :eek: 75 din jedna limenka. A i fino je pivo, ne sećam se dal' sam ga nekad pio, ako jesam, beše davno :D

Хахахаха... па Лвмброу (како га ја изговарам :lol:) је јефтиније и од Јелена. :lol:

Ја сам се летос убијао од њега... свако вече сам цепао дволитру. Ортаци кажу да им одвратно... мени годи што им је одвратно. :lol:

Хахахаха... па Лвмброу (како га ја изговарам :lol:) је јефтиније и од Јелена. :lol:

Ја сам се летос убијао од њега... свако вече сам цепао дволитру. Ортаци кажу да им одвратно... мени годи што им је одвратно. :lol:
Odlicno je,ima mi nekako specifican ukus zato ga i volim....ja inace konzumiram pored toga samo niksic svetli....

Lemmy, jel' to neki moj trip ili toliko često mora da se obrće ona traka na pisaćoj? Ebote, otkucam dve strane, ono ode dovraga, moram da obrćem :confused:

Ćale mi reče kako je uspeo da u nekoj knjižari naleti na trake, tačnije nisu imali u šteku ali naručili su pa bi trebalo da dođe. 150 dinara jedna. Moram ovih dana da odem da vidim imaju li. Ovu sam izvrteo X puta.

Treba tako,odnosno mora,jer da stoji stalno pokidala bi se,imas kod koturova traka male kao sipkice kad dodje do kraja pomeris je da ide na drugu stranu tako se ravnomerno trosi i duze traje...
E aj vidi ako nije frka kad stignu uzmes i meni jednu pa ti ja dam lovu? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back