Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pao matu... ja i još dvanaest drugih.
Hemijskom, zaokruženo, podvučeno i highlightovano

Ne znam više šta koj ****** da radim, ebem ti nadrkanu ženu, ebem ti prosvetu, školu. Pošto sad više ne moram da razmišljam o prijemnom fokus bacam na osvetu... da je serviram hladnu, kako valja. Nema druge. Samo da im napravim srranje, sjebali me potpuno mater im bednu, pet godina se jebavam u ovoj školi, i na kraju kad me ambicije povuku ka drugoj strani oni mi i to zaseru.

Ne znam više šta koj ****** da radim, ebem ti nadrkanu ženu, ebem ti prosvetu, školu. Pošto sad više ne moram da razmišljam o prijemnom fokus bacam na osvetu... da je serviram hladnu, kako valja. Nema druge. Samo da im napravim srranje, sjebali me potpuno mater im bednu, pet godina se jebavam u ovoj školi, i na kraju kad me ambicije povuku ka drugoj strani oni mi i to zaseru.

Napraviš neki masakr u zbornici:)

Ja bih radije gepekovao profesorku, pa je natenane negde u šumici obrađivao, deo po deo kože, da ljuštim dok ne poželi brzu smrt... koju joj sigurno neću dati
Možda nešto uradim sa direktorom, sutra dobijam diplome pa da mu uvalim, ali ko zna kakve su šanse. Ja da se cimam na popravni - ne pada mi na pamet.

On the bright side, večeras bi trebalo da nabavim esid, a sutra da roknem sa ortakom, ko čovek da se halucinogenišem. Ko zna, možda mi mozak ode u ******, postanem retardiran, tim bolje. Nema briga

sto ne moras da razmisljas o prijemnom?
mislis posto neces upasti na budzet u drugom roku ili sta?

sto ne moras da razmisljas o prijemnom?
mislis posto neces upasti na budzet u drugom roku ili sta?

kakav budžet u drugom roku, toga nema, pogotovo za opštu gde 20 ljudi primaju na budžet. Pritom, da bih došao do drugog kruga ja moram da završim sve sa ebenom školom, odnosno Matu again. A ja nisam ukapirao do sad, neću ni ubuduće niti imam želju i mogućnosti da to uradim. Tako da sam ga ispušio on all fronts.
Ima da odem negde u inostranstvo, da zapalim na neku planinčugu i umrem u miru, bez ljudi, bez problema, bez svakodnevne monotonije

kakav budžet u drugom roku, toga nema, pogotovo za opštu gde 20 ljudi primaju na budžet. Pritom, da bih došao do drugog kruga ja moram da završim sve sa ebenom školom, odnosno Matu again. A ja nisam ukapirao do sad, neću ni ubuduće niti imam želju i mogućnosti da to uradim. Tako da sam ga ispušio on all fronts.
Ima da odem negde u inostranstvo, da zapalim na neku planinčugu i umrem u miru, bez ljudi, bez problema, bez svakodnevne monotonije

znam da nema, zato ti i kazem ebo te.
ne znam kako je kod vas, al gotovo je sigurno da te nece oboriti na popravnom, ma kako znao.
a nije ni meni jasno kako neko moze oborit maturante. ionako neces imat nista sa matematikom do kraja zivota. hir neki, sta li je.

a sto se planine tice, imas toga i ovde, ne moras se cimat puno. :lol: a mozda se i sretnemo na nekoj.

znam da nema, zato ti i kazem ebo te.
ne znam kako je kod vas, al gotovo je sigurno da te nece oboriti na popravnom, ma kako znao.
a nije ni meni jasno kako neko moze oborit maturante. ionako neces imat nista sa matematikom do kraja zivota. hir neki, sta li je.

a sto se planine tice, imas toga i ovde, ne moras se cimat puno. :lol: a mozda se i sretnemo na nekoj.

Pa to je poigravanje, znaš, glumi autoritet. Ma sve žene su sjebane, profesorke pogotovo. Ova je danas histerično upala na čas, počela da pizdi na sve.
Jedan ortak učio, i pita je da radi ona ga otera, kaže mu da ima jedan. On lik samo što nije zaplakao, drhtavim glasom je pita, zamoli, ona poče: Šta se dereš na mene? Nisam ja došla ovde da se deru na mene.
Prsotina... ja ću probati da uradim nešto van toga, na kartu faksa, ambicija koje vode u suprotno, nepotrebnosti matematike u daljem školovanju - jer je to jedino što ja mogu da uradim, ja sam ono probao da učim, trošio sate ali ne ide. Nikako. Da molim na kolenima nikog, to neću. Ja ću zatražiti, kao ebenu zaslugu za to što predstavljam ovu školu jedini na takmičenju u regionu što se tiče Centra Talenata, i to uzmem dve pobede. A oni me tako izjebu.

@ Direkt
Koja elektrotehnička škola je u pitanju ako nije tajna, Tesla, Končar...?

Končmar

Pa to je poigravanje, znaš, glumi autoritet. Ma sve žene su sjebane, profesorke pogotovo. Ova je danas histerično upala na čas, počela da pizdi na sve.
Jedan ortak učio, i pita je da radi ona ga otera, kaže mu da ima jedan. On lik samo što nije zaplakao, drhtavim glasom je pita, zamoli, ona poče: Šta se dereš na mene? Nisam ja došla ovde da se deru na mene.
Prsotina... ja ću probati da uradim nešto van toga, na kartu faksa, ambicija koje vode u suprotno, nepotrebnosti matematike u daljem školovanju - jer je to jedino što ja mogu da uradim, ja sam ono probao da učim, trošio sate ali ne ide. Nikako. Da molim na kolenima nikog, to neću. Ja ću zatražiti, kao ebenu zaslugu za to što predstavljam ovu školu jedini na takmičenju u regionu što se tiče Centra Talenata, i to uzmem dve pobede. A oni me tako izjebu.
Ма замоли разредну да измува нешто на наставничком већу. Још ако си луд ко што се представљаш, лакнуће им кад ти преправе кеца и отерају те из школе. ;)

:azdaja:

Direkt, ja ti stojim na raspologanju što se objašnjavanja mate tiče... :) Mada kontam da ti trenutno nije do toga da je naučiš za 2 već da dobiješ 2. :lol:
Ali ako ti zatreba pomoć dobićeš je...
Godinama i po netu i uživo pomažem ljudima oko mate, kad samo pomislim koliko sam zadataka samo na ovom forumu uradio ljudima koje nikad neću ni upoznati, stvarno me je sramota a da tebi ne pomognem.
Mada kapiram da bi hteo da se izvučeš na malo jednostavniji način kod te profesorke. :D
Ali ono...

Ja sam lepo rekao, što sam imao, to sam odslužio u ovoj školi. Ona sama za mene ništa nije učinila, niti mi na bilo koji način pomogla, samo odmogla. Postoje neki profesori tamo koji su mi dragi i koji zaslužuju poštovanje jer su ljudi.
Ostalima ću da pljunem ispred nogu ako ih nekad sretnem... jer su goveda.

Dodatno da učim nešto za to njesra, ne pada mi na pamet. Inat vuče i mene sa sobom, eto opet ispliva moja samodestruktivnost, ali ovaj put opet želim da pokažem drugu stranu prljave istine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back