Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta fali, podučiš ga, i to

ovaj ebeni fejs se pretvorio u mesto religioznih fanatika. Uskrs ko uskrs, šta mi puca kita ko mi ga čestita. I ovako je dan posrano počeo, plus sam sanjao kako pijem Apsint

poducila sam ga da uhvati maglu i da nemam nameru da deci sluzim za izivljavanje od sexa i propalo eksperimentisanje:evil:
ali malo vatacine nikom nije skodilo
isto, listam home page jutros i ne znam jesam li jos uradjena ili imam 2327139817321983280 isth postova, aaahgdsdgh

fakin šiznit :lol:
181425_10151640816184414_584203179_n.jpg

poducila sam ga da uhvati maglu i da nemam nameru da deci sluzim za izivljavanje od sexa i propalo eksperimentisanje:evil:
ali malo vatacine nikom nije skodilo
isto, listam home page jutros i ne znam jesam li jos uradjena ili imam 2327139817321983280 isth postova, aaahgdsdgh

Ja moram da te upoznam tako mi svega xD Ubedljivo najopustenija i jedna od gotivnijih devojaka, pored Tale i Wildice... I to ne zelim da te upoznam zbog vatacine, ali ako se desi, hihihi :rumenko:

Kad vidim sta se skuplja po kafanama nije mi dobro,dodje mi da im se ispovracam na izblajhane kosice i stiklice......
Sedim u najgoroj birtiji sa drugarom i locem,dolaze neke namontirane sa nekim sabanima,i ova je u fazonu "jel mogu da napunim telefon" .......

Kad vidim sta se skuplja po kafanama nije mi dobro,dodje mi da im se ispovracam na izblajhane kosice i stiklice......
Sedim u najgoroj birtiji sa drugarom i locem,dolaze neke namontirane sa nekim sabanima,i ova je u fazonu "jel mogu da napunim telefon" .......
У близини Шесте београдске гимназије, налази се једна пријатна кафаница. Солидан ентеријер (није прљав објект, са набацаним пикавцима по поду
и телесним излучевинама које се развлаче по ћошковима), уређен по мерилу старих градских механа.

Окружење, онакво какво треба да буде за такве кафане - писци, боеми, ''олд скул'' мангупарија. Оно што нама боде очи су две неке екстра рибице
које седе мало даље од нас, млате празне и смешне приче (ко је коме послао СМС, ко је коме ''лајковао статус'', и сличне баљезгарије) и ''званично''
употребљавају лаптоп. Типкају, церекају се, сок су питај Бога, када попиле, само стоје две празне чаше. Конобару пуко филм, дође и напуши две даме:
''Ако нећете више ништа да попијете, молим вас напустите локал, није вам ово чекаоница на железничкој станици, па да цео дан блејите''.

Да ли су протествовале? Јок. Само су беспоговорно устале, и изашле. Можда су извршиле паљбу по објекту, тек када су му добро окренуле леђа.
Ето са каквим предзнањем се иде у кафану, ето слике и прилике данашње омладине. Биће још горе.

Fegeti nemaju šta da traže u kafani!U tim patofnama bez pertli i kariranoj šulji kroz koju izbacujete depilirane sisiće misleći da ste Pavle Vujisić slobodno idite u Trs'.
FILE/EILA papuče i dres Bayern-a,to se traži bre!

Moras da se opustis. Sta te briga ko dolazi. Na kraju krajeva ti takvi donose najvise novca. Ja inace retko idem u kafanu, jednom mesecno, s drustvom, narucimo cevape i pivce. Jos seoska kafana, zena nema, tek debela, masnim flekama ispunjena, vlasnikova zena i ponekad ako udje neka krezuba seljanka da pokupi svog pijanog muza.Kafanicu ispunjavaju zvuci narodnjaka (aj to me bas ne odusevljava, ali ima neku svoju draz, kao da zivim u 19. veku), podrigivanja i smeha. Oni seljaci druzeljubivi, briga ih, jos umeju da caste pivcetom. Zapamtili nas kad smo izasli na tiketu mnogo para, pa castili jednu turu sve :D

У близини Шесте београдске гимназије, налази се једна пријатна кафаница. Солидан ентеријер (није прљав објект, са набацаним пикавцима по поду
и телесним излучевинама које се развлаче по ћошковима), уређен по мерилу старих градских механа.

Окружење, онакво какво треба да буде за такве кафане - писци, боеми, ''олд скул'' мангупарија. Оно што нама боде очи су две неке екстра рибице
које седе мало даље од нас, млате празне и смешне приче (ко је коме послао СМС, ко је коме ''лајковао статус'', и сличне баљезгарије) и ''званично''
употребљавају лаптоп. Типкају, церекају се, сок су питај Бога, када попиле, само стоје две празне чаше. Конобару пуко филм, дође и напуши две даме:
''Ако нећете више ништа да попијете, молим вас напустите локал, није вам ово чекаоница на железничкој станици, па да цео дан блејите''.

Да ли су протествовале? Јок. Само су беспоговорно устале, и изашле. Можда су извршиле паљбу по објекту, тек када су му добро окренуле леђа.
Ето са каквим предзнањем се иде у кафану, ето слике и прилике данашње омладине. Биће још горе.

Naravno da ce biti jos gore,samo ide sve na gore na bolje nikako...
Ima preko puta GSP skole jedna birtija Hambino,moja soba je veca od nje,ima 3 stola i sank od metar ipo.Skuplja se stalna ekipa samo,inace sve matorci ratni veterani,ako te prihvate bice ti do jaja,ako ne,najebao si.Ovi iz gsp-a se plase da udju tamo...Cene su smesne pivo je 120 stomaklija 100 ali ne 0.05 nego 1 deci...moja preporuka da svratis ako volis takve kafanice...
Gde je ta kod seste?

Fegeti nemaju šta da traže u kafani!U tim patofnama bez pertli i kariranoj šulji kroz koju izbacujete depilirane sisiće misleći da ste Pavle Vujisić slobodno idite u Trs'.
FILE/EILA papuče i dres Bayern-a,to se traži bre!

e ***** ti to pijancenje gde ces uopste i gledati ko je tu-ko nije
realno svako oce da se usika za male pare
jest lepse slusati price nekih drugih ljudi, ali sto se mene tice mogu da mi se naguze armije maminih sinova i tatinih lutki dok god je pica i dobre raje za stolom gde sedim koga briga

Moram da ispricam jedan dogadjaj sa uranka.
Bio ja na Gocu sa drugarima u Kraljevu,i pored nas postavili sator malo stariji likovi,svako pije po gajbu minimun,al odlicni su bili haha.I sad jedan lik od njih,pijan ko letva,uzme da sece nocu oko 2 drvo visoko oko 12-13m,nije bilo nesto debelo,ali ipak veliko,i prvo smo mislili da nema sanse da isece udarao je tako pola sata,i posle toga vidimo mi malo se klati drvo,hahahaha kad smo svi skocili da guramo drvo na drugu stranu da ne padne na vatru i na sator da ne upalimo Goc,moj drugar pijan uvati i grua pogresno drvo koje nije bilo seceno,hahahahaha.I mi svi ko konji guramo ono da nam ne padne na sator,on uvatio i gura drvo do njega hahahahahha.

Moram da ispricam jedan dogadjaj sa uranka.
Bio ja na Gocu sa drugarima u Kraljevu,i pored nas postavili sator malo stariji likovi,svako pije po gajbu minimun,al odlicni su bili haha.I sad jedan lik od njih,pijan ko letva,uzme da sece nocu oko 2 drvo visoko oko 12-13m,nije bilo nesto debelo,ali ipak veliko,i prvo smo mislili da nema sanse da isece udarao je tako pola sata,i posle toga vidimo mi malo se klati drvo,hahahaha kad smo svi skocili da guramo drvo na drugu stranu da ne padne na vatru i na sator da ne upalimo Goc,moj drugar pijan uvati i grua pogresno drvo koje nije bilo seceno,hahahahaha.I mi svi ko konji guramo ono da nam ne padne na sator,on uvatio i gura drvo do njega hahahahahha.

:lol: :lol: :lol:
Imas temu za ovakve dozivljaje, ali ajd' kad si vec ispricao da kazem da se i meni slicno dogodilo...jednom kod zgrade prolazili panduri i mi resimo da ih za'ebavamo i posle par min. krenu oni da jure i ja se okrenem da bezim kad ono drug gura drvo i vice "Bezi, bezi!" jedva sam uspeo pobeci nakon te scene, trcim i drzim se za stomak :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back