Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Добро је ово. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И онда прочитах ваша писанија на теми писци и песници и схватих да сам ја за вас најтврђа сировина колико год се исповедио.
Па на овом пдф пишу само неки умЈетници...
Има ли некога да студира (учи чколе) нешто сировије природе?

Право, рођаче.И онда прочитах ваша писанија на теми писци и песници и схватих да сам ја за вас најтврђа сировина колико год се исповедио.

Немој да се схебеш с факултетом...
- - - - - - - - - -
![]()

Smatram da uz trud i malo mastanja sve se dogodi
И онда прочитах ваша писанија на теми писци и песници и схватих да сам ја за вас најтврђа сировина колико год се исповедио.

Скоро па колеге... ниси за џабе Шешељевац. Шо сам скинуо Идеологију српског национализма у фон, па прочитам пар страница кад нађем времена.Право, рођаче.![]()

Сви смо канда неки осЈећајници.Ima i prirodnjaka.
Ali i on piše na toj temi.![]()

Akuta, odluči se.
http://forum.krstarica.com/showthre...elu-nego-drugi-u-Rimu?p=25019183#post25019183
Ja sam izgubio većinu svojih želja (gotovo sve), ali sam se grčevito borio za njih dok sam ih imao.
Nemoj olako ispuštati snove, kad ih već imaš, pokušaj i da ih ostvariš.
Zapanjujuce je da me je sva rodbina odjebala a ljudi koji mene ne znaju mi nude da plate put i smestaj kod njih

Ko kaze da sam odustao? Samo sam izabrao drugaciji nacin. Imam ponudu da odem u Kanadu kod dobrostojecih i dobrih prijatelja mojih roditelja, gde takodje imam i "ujaka" koji je multimilioner, ali mu se ebe za sve. Zapanjujuce je da me je sva rodbina odjebala a ljudi koji mene ne znaju mi nude da plate put i smestaj kod njih i nastavak skolovanja, s tim da bih tamo kao stranac imao neke povlastice i ubrzani proces dobijanja vize i drzavljanstva. Nisam bas razumeo najbolje.