Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ekonomske funkcije ne treba znati mnogo izvode, a znam ih prilicno dobro. Kombinatorika mi deluje lako, ali ako znam ovu profesorku zacinive nam pismeni sutra.

Nisam znao to za inicijale, aki sam cuo da se u ljudskon DNK lancu geni koji cine izgled lica mogu rasporediti na svega milijardu nacina, sto znaci da postoji samo milijardu razlicitih lica, sto opet znaci da svaka osoba ima 6 dvojnika (uz neke sitne razlike) :D Znas li nesto u tome?

Primera radi gledao sam zbirku fotografija gde je fotograf obisao ceo svet i nalazio dvojnike. Ljudi koji nisu nista, iz razlicitih delova sveta, a kao blizanci

Poslednja izmena:
Sanjao sam da sam bio kod zubara, popravljao zub i reče mi lik da moram da ispovraćam dosta vode, onda sam okrenut naopačke i povraćam litre i litre, valjda je stotinu trebalo. Na kraju se vratim kući, u ustima mi je čudan ukus, ja pogledam ogledalo i vidim da mi je jezik crn, a usta puna bibera.

houli šit :eek:

Sanjao sam da sam bio kod zubara, popravljao zub i reče mi lik da moram da ispovraćam dosta vode, onda sam okrenut naopačke i povraćam litre i litre, valjda je stotinu trebalo. Na kraju se vratim kući, u ustima mi je čudan ukus, ja pogledam ogledalo i vidim da mi je jezik crn, a usta puna bibera.

houli šit :eek:
Јешћеш печурке на жару и поправићеш зуб у скорије време.

Јешћеш печурке на жару и поправићеш зуб у скорије време.

da znaš, sad sam skontao :D
Kintu koju sam štekao za popravku zuba(idem kod jednog privatnika koji je savršen što se tiče popravke, bukvalno uživanje dok ti on burgija zub- no homo), sam iskoristio za kupovinu pečurki, pa se može reći da i nisi toliko pogrešio, a inače, verujem da je ovaj san povezan sa pričom koju sam sad postavio u temi prikladnoj za to. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back