Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Direkt, matori podhitno da tužiš, Jovana Ćirilova.
Juče u novinama čitam njegovu kolumnu u kojoj piše kako je postalo glupavo pitati nekoga ''Kako si''

Ti ga tužiš ja dobijam 70% od tih para koje dobiješ pošto da nije bilo mene ne bi ni dinar uzeo!
Inače moraćeš nešto i advokatu da daš, ja ti predlažem da njemu daš 20% posto pošto da za manje pare verovatno neće da se bakće :lol:

u majku mu :D
Ipak ispade da neko posmatra ovaj pab osim nas :eek:

Bio u okruženju književnika, imali neko okupljanje. Kakvi ljudi, dete mu. Svi su i dalje na faksu, filološki ofc.
Jedna devojka izdala zbirku pesama, lik izdao roman... ostali čak i pišu romane.
Uglavnom, čitaju se radovi i komentarišu, desetak ljudi. Kafanica, atmosfera prijatna, jazz okruženje, podrum varijanta. Odličan provod, drago mi je što sam i svoje uspeo da podelim sa drugima, kao i to da mi oni komentarišu a ujedno i da čujem i sam komentarišem njihove.

Bio u okruženju književnika, imali neko okupljanje. Kakvi ljudi, dete mu. Svi su i dalje na faksu, filološki ofc.
Jedna devojka izdala zbirku pesama, lik izdao roman... ostali čak i pišu romane.
Uglavnom, čitaju se radovi i komentarišu, desetak ljudi. Kafanica, atmosfera prijatna, jazz okruženje, podrum varijanta. Odličan provod, drago mi je što sam i svoje uspeo da podelim sa drugima, kao i to da mi oni komentarišu a ujedno i da čujem i sam komentarišem njihove.

Medju svojima (: za promenu, I guess

Lepo zvuči. :)

528569_10150929203803816_342291978_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back