Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naleteću ja na jednu prefinjenu damu a ona će se zvati Smrt. Dobro znam da će me čvrsto držati u zagrljaju dok me davi otrovnim poljupcem, a ja ću da mu se potpuno prepustim... oh da, to će biti ultimativno uživanje.
Soon, my love... very soon

Miki ne serri, moja profesorka filozofije je najveća bičarka od sviju, vitko telo, prirodna lepota, glas sam po sebi daje svrš, plus zna znanje i veoma visoko stoji na modnom nivou s tim da se svaki put opremi drukčije od glave do pete uklopivši svaku sitnicu.

lol, poredjujes PROFESORA filozofije sa FILOZOFOM. profesor je, pre svega, PAPAGAJ, a ne filozof. dakle, pravilnije je reci da je ona papagaj filozofije isto kao sto sam ja papagaj menstrualnih tegoba a pritom nemam pojma (tj. iskustva) o istim. kad bude napisala knjigu ili barem ESEJ (ili post lol) javi mi.

uglavnom, poenta je da se zene (zgodne zene) ne interesuju nesto mnogo za te zaj ebane stvari. jedine koje se interesuju su rugobe i njihov interese je reaktivan, sto ce reci nije prirodan, sto znaci da je jedini razlog zasto se bave filozofijom taj sto su isfrustrirane i pune mrznje (a ta tvoja profesorka nije rugoba sto je i razlog zasto se ne bavi filozofijom vec je samo predaje jer mora od neceg da zivi).

Poslednja izmena:
opa i tebe sam cacnuo u zivac. to, to se trazi!

brate, imo sam ja zgodnu profesorku PROGRAMIRANJA ej, znas kak'a riba co'ece! i jos onda sam mislio da ima malo mozga (jer u odnosu na mene nije znala nista). medjutim, sad kad pogledam sta zvrlja po facebook-u jasno mi je da u stvari nema uopste mozga. uglavnom, njeno interesovanje za tu oblast je nikakvo, povrsno i lazno, glumi da voli programiranje, laze sebe jer mora. mislim kako bi inace prehranila svoju decu? muz joj nije bogat, al kad je vec zaj ebala stvar time sto ju je oplodio u 21-oj, nema joj druge nego da radi nesto sto ne voli. to je slicno frustriranoj rugobi s tim sto ova nije rugoba, ali je frustrirana svejedno.

da prevazidje diplomiranog filozofa lol. SINE, FILOZOFI NISU "DIPLOMIRANI" ONI SU RODJENI. diploma je samo simbol, glupi simbol koji daje smisao zivotu ljudima kao sto si ti. filozof se postoje tako sto 1) imas strasti za filozofiju, 2) te s tim svojevoljno citas sta su drugi filozofi pisali, 3) imas nesto da dodas na ono sto su oni rekli i 4) time sto napises knjigu. to je. fakultet je za morone, zar to vec nisam objasnio?

a sad moram da se vratim kjerkegoru jer prosto gorim od zelje da procitam sta sve ima da kaze. toliko gorim od zelje da zube jos nisam oprao lol. post cu dakle da dovrsim kasnije, a ti slobodno komentiraj ako imas nesto.

Pa ti jednostavno misliš da si filozof, ali to je opet subjektivno mišljenje, ovde svaki drugi član tebe može samo da prozove seratorom a ne filozofom.
A da imaš toliku ljubav prema filozofiji zar je ne bi studirao?
Što onda oni idu da studiraju ako ih ne zanima? Stvarno se proseravaš previše

lol. nije da ja mislim da sam filozof, ja se nisam ni izjasnio! *ti* mislis da sam filozof i mislim, hvala ti lol.

"subjektivno" misljenje lol. a sta je "objektivno" misljenje? kad subjekt misli izvan subjekta? ovo bas i nije losa definicija! stavise, cak je i najpreciznija -- "objektivno" razmisljanje je kada subjekt misli van subjekta tj. kada uopste ne misli nego kao papagaj ponavlja ono sta su mu drugi (objekti) rekli lol. svaka cast! resio si jedan veliki filozofski problem, a da pritom nemas pojma o tome lol.

dakle, "objektivno" ja i jesam serator jer svi objekti (tj. vecina njih) prisutni na ovom forumu misle da sam serator. ali sta se to mene tice kad su objekti mentalno zakrzljali pedercici? pih! nisam ni trebao ovo da kazem, nekako me je jad kad sam ostar prema njima jer nekako su mi.. jadni i slabisni, glupo mi bre.

nego, vratimo se na temu (tojest na PODtemu):

A da imaš toliku ljubav prema filozofiji zar je ne bi studirao?

NE, nego bih CITAO i RAZMISLJAO i PISAO. sta mi se je be do fakulteta koji ku rac? sta cu od njega dobiti? reci mi? stavise, fakultet ZATUPLJUJE. ali za ovo je potrebna detaljna elaboracija al trenutno mi se ne da. mozda kasnije.

Što onda oni idu da studiraju ako ih ne zanima?

zanima ih. mozda. ali povrsno, sa tu i tamo ponekim izuzetkom.

ali ovo je najbitnija stvarica: ljudi idu na fakultet jer MORAJU a ne zato sto ZELE. kako ti to nije jasno? je l SNAZNIJA ona osoba koja se slusa sta MORA da radi ili ona koja slusa sta ZELI da radi? da li je SNAZNIJA ona osoba koja slusa sta joj DRUGI kazu ili ona osoba koja slusa sta joj INSTINKTI govore?

i zasto bi iko ZELEO da ide na fakultet? pokusaj da navedes razloge i shvatices da se svi svode na MORANJE.

moram, jer mi trebaju pare.
moram, jer ce mi roditelji srati.
moram, jer sam nesposoban da upoznam ljude na svom nivou.
moram, jer cu se lose osecati bez diplome.
moram, jer nemam nista pametnije da radim.

MORAM MORAM MORAM nigde ama bas nigde ZELIM.

KAKO TI TO NIJE JASNO BEM MU MATER?!

Ja želim da idem na filološki da bih detaljno proširio svoje znanje iz oblasti vezanih za nju i naravno da je nemoguće na svome pokupiti sve što se tamo može pokupiti jer pojedinac ne može u tom roku na taj način da sistematizuje svoje učenje kako bi ono moglo da se poklapa i preklapa i ostane u sećanju.
Potpuna posvećenost nečemu se ogleda upravo kroz mukotrpan rad koji zahteva mnogo vremena, a kao hobi je to više onako usputno i površno uglavnom, ovde imaš dodatnu motivaciju.
Ja od tog faksa i tog smera se neću leba najesti ali ću proširiti znanje, to je sigurno.

moram, jer moram da prosirim znanje i da mi ostane u secanju. lol

okej, ne kontas o cemu pricam. ja NE KAZEM da ne mozes da uzivas na faksu. uzivaces, jeb em mu mater. uzivaces ako iskreno volis predmet i ako se radujes predavanjima i kontaktu sa slicnim ljudima. tu nema govora. i ja sam se radovao davne 2003-e prvom casu informatike. i sta s tim? i dalje stoji da gomila ljudi koji idu na faks idu jer MORAJU ne zato sto zele. retki su ti koji zele. i to sto neko voli predmet ne znaci da ce nuzno upisati faks. poenta faksa je pre svega DIPLOMA tj. SIMBOL koja sluzi nicemu osim kur cenju. a meni je takvo kur cenje glupo. ako se kur cis bolje se kur ci KAO JA, jer time pokazujes mnogo vece muda.

Vidite li, forumašice :per: ?
a-stuff-no-one-told-me-quotes-chicquero-thinkingh-of-you.jpg

E Useru jedno je sigurno.... Toliko si arogantan da polako postaje smesno :)

lol. toliko sam "arogantan" da postaje "smesno". A STA JE LOSE U TOME STO SAM SMESAN? zar smeh upravo nije ono sto trazis na forumu? zar iz toga ne sledi da trebas da mi se ZAHVALIS a ne da mi pljujes u saku iz koje jedes? je l vidis koliko si *ti* zapravo smesan, a?

ne vidis, ali nema veze. teraj dalje.

lol. toliko sam "arogantan" da postaje "smesno". A STA JE LOSE U TOME STO SAM SMESAN? zar smeh upravo nije ono sto trazis na forumu? zar iz toga ne sledi da trebas da mi se ZAHVALIS a ne da mi pljujes u saku iz koje jedes? je l vidis koliko si *ti* zapravo smesan, a?

ne vidis, ali nema veze. teraj dalje.

Nisam ja ovde da se smejem, ja sam ovde onako, da ubijem vreme. Ja ne mislim da sam smesan, bar ne onako kako ti mislis. Cudi me kako pokusavas da ispadnes pametan ovde, mozda i jesi, ne znam ja, ali ovde ti to ne uspeva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back