DxD
Ističe se
- Poruka
- 2.367
Jeste.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, ljudi, znate šta je ovo?
---------> Q
NIK VUJIČIĆ PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

JEdva, eboteJa izgleda ne kontam... Manje važno, dobro jutro!![]()

Ali zato ja imam vise nego dovoljno
Da mi u potpunosti zaboravimo na njega i predjemo jedno na drugo xD
Kako ne kontas ebote xD
Q predstavlja telo i ono sto bi trebalo da mu bude noga xD Ebote idem u pakao sto se smejem xD
Da ides... ali cekajte ljudi sad sam se bacila u razmisljanje...kako se on uopste krece? kako jede? moraju da ga hrane... kako ide u wc i sve to...? ozenio se, mislim kako funkcionise sa tom aenom a negde i procitah da ce postati cale? pa na sta taj seks lici? mislim u jeboteeeee ja nista ne kapiramm...

Ništa nije teže u mom životu od ustajanja iz kreveta ujutruJEdva, ebote
i to ko da idem u klanicu, il' na vešala
nije ni čudo što propustih čitavu nedelju pre podneva u školi
) drmnula me temperatura, ubija...glava, grlo, kicma, umor...smoren sam za medalju. :l
Pukao sam trazeci, je'no sat vremena je proslo pre nego sto sam odustao (uuuuu, uu, uuu, ovo je dobro za onu temu o odustajanju
)...ihiihiihii 
Da ides... ali cekajte ljudi sad sam se bacila u razmisljanje...kako se on uopste krece? kako jede? moraju da ga hrane... kako ide u wc i sve to...? ozenio se, mislim kako funkcionise sa tom aenom a negde i procitah da ce postati cale? pa na sta taj seks lici? mislim u jeboteeeee ja nista ne kapiramm...

Ma Nikova žena mora da je mnogo bolesna ebote, kao da ebeš raskomadano telo, bež dovraga.
Ne bih mogao nijednu ženu, da je takva
otero bih je u ******... pošto sama tamo ne mož' da ode![]()

PLACEM AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA
![]()
![]()

Ja sam Odavno ustanovio kako su Eyedea i Kurt veoma slični, čak imaju nekakvu istu notu u glasu
By The Throat me je potpuno ubedila u to, i to mi je najomiljenija pesma, ako ne od svih izvođača onda definitivno od Ajdije![]()

PLACEM AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA
![]()
![]()