Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Parkour ljakse edišn 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ahahah koji psiho
znam da nije smešno ali njena faca ebote
![]()
Ima tako hladnokrvnu facu da ne bih mogao da izdržim da se nađem u njenoj blizini, poebo bih joj mozak do smrti
![]()
A jbt znao sam da nisi normalan, al brate xD
Šta je bre, svi bi je opalili samo što svako potiskuje taj nagon u sebi, tačnije vaš moral ga potiskuje jer mislite kako je to nečovečno.
Ne ne, vidiš, tvoja podsvest je povezala zločin sa fizionomijom i automatski je predstavila kao odbojnu.
))))To je dete od 14 godina, manijaci!

Ne ne, vidiš, tvoja podsvest je povezala zločin sa fizionomijom i automatski je predstavila kao odbojnu.

Nisu mi jasne ove klinke, majke mi.. kakve probleme one imaju... tako mlade.. gde zure, koji ******? Znam da zvucim kao baba, ali stvarno ne kapiram
Ni meni to nije jasno, a i prilicno sam siguran da su klinke danas mnogo napaljenije nego klinci...kakvih sam se sve kurovarica nagledao...nije ni za pricu.
Ide mi na rurac kad vidim da neka klinka nema postovanja ni prema samoj sebi, a kamoli prema drugima...

Dobro pa ne mozes da komentarises moj fizicki izgled
pozdrav svima, nema svrhe da kazem da sam nov ali sam rodjen pre dooosta godina. ovaj, napravio sam neki belaj sa mojima pa cu morati da ostanem kuci, reko da ubijam dosadu ovde
prihvati te me kao druga molim vas, ja samo hocu da se druzim sa vama))))

Koliko mi ide na ****** onaj retardirani Dzesi iz "Breaking bad" dodje mi da mu 'ebem mater... Sta je sve onaj Walt ucinio za njega dok je ovaj imbecil samo sr.anja pravio, a ipak on svu krivicu prebacuje na matorog...mamu mu 'ebem nezahvalnu.
Odgledah par ep. iz trece sezone i ne mogu dalje...

Đinđić je živ![]()

Otišao kod ortaka, tamo začadili onako kako dolikuje, purnja se iz bonga, gore rizle, bičarke u okolini a mi razvaljeni.Ziv je itekakoĐinđić je živ![]()