Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Parkour ljakse edišn :mrgreen:
2irt34k.jpg

Dobro pa ne mozes da komentarises moj fizicki izgled
pozdrav svima, nema svrhe da kazem da sam nov ali sam rodjen pre dooosta godina. ovaj, napravio sam neki belaj sa mojima pa cu morati da ostanem kuci, reko da ubijam dosadu ovde

prihvati te me kao druga molim vas, ja samo hocu da se druzim sa vama :)))))

Nisu mi jasne ove klinke, majke mi.. kakve probleme one imaju... tako mlade.. gde zure, koji ******? Znam da zvucim kao baba, ali stvarno ne kapiram

Ni meni to nije jasno, a i prilicno sam siguran da su klinke danas mnogo napaljenije nego klinci...kakvih sam se sve kurovarica nagledao...nije ni za pricu.
Ide mi na rurac kad vidim da neka klinka nema postovanja ni prema samoj sebi, a kamoli prema drugima...

Dobro pa ne mozes da komentarises moj fizicki izgled
pozdrav svima, nema svrhe da kazem da sam nov ali sam rodjen pre dooosta godina. ovaj, napravio sam neki belaj sa mojima pa cu morati da ostanem kuci, reko da ubijam dosadu ovde

prihvati te me kao druga molim vas, ja samo hocu da se druzim sa vama :)))))

Ćao... :)
Joooj... Kada me neko pita kao: mogu li ti postaviti pitanje? Tačno 'oće srčka da me strefi... xD Mislim da je nešto baš ozbiljno, kad ono.. Glupost! .:lol:

Pa vidiš ga, dva posta iznad.

Dark Knight Rises HD verzija iz aut :cool:
večeras gledanje, fak jea

Sanjao sam kako je keva iz nekog razloga nabavila kilo vutre, i nešto me ispitivala, a ja se pravim mutav "i dont know what is this shiznit"
al kad sam ugrabio priliku ugrabo sam i dobar komad od paketa :mrgreen: Otišao kod ortaka, tamo začadili onako kako dolikuje, purnja se iz bonga, gore rizle, bičarke u okolini a mi razvaljeni.
Mlogo dobar san
ah samo da je stvaran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back