Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto?

A ja tek sad vidim koliko sam se osusio.... Nakon sto mi je odredjena osoba trazila da vidi moje "jebozovne" plocice... T.T

*** nekad plivao na moru svako leto, pa onda doso ovde, bazen, trenirao borilacke sportove i jos neke, a zadnjih godinu dana samo meditiram. Od super razvijenog plivaca, tj. od ovoga (dobro malo manje, nisam bas ovoliki nikad bio, ali plocice su bile ovakve, grudi bas nisu bile tolike)

Six-Pack-2.jpg

do bukvalno ovoga

th_Picture009.jpg

Dobra vest je da sam poceo opet da trcim i da se vracam na taekwondo (verovatno), kao i da sam uzeo letnju kartu za bazen i krecem da plivam ponovo...

E sad kada sam se izjadao, zna li neko neke dobre vezbe? TLOS ti si iskusan, sta ce za mesec dana da me vrati na dobar put? :D

Sine, ti nisi blizu ni gornjem ni donjem :rotf: Nemoj lupetas gluposti :lol:
Ovaj gore je kralj :klap:

koliko ti imas kg? ovaj gore ako je 180 cm ima skoro 90 kg, da slicni ste :lol:

Govorio sam sto se tice misica(a rekoh da nisam bio bas toliki, ali sam svako dan trenirao, tako da ne pricas), ja sa 172 cm sam tada imao 67kg.... Sada imam 175cm i 7Kg manje... Mnogo sam meditirao :D A ovaj donji je nikakav.... :D

ovaj gore je fitness model

nego, ti se to nabacujes Abell pa vezbas opet :per: ?

Ne njoj sam se prvo izjadao, a ne treba meni ovo za devojke, snalazim se na druge nacine, msm bar sam u drustvu uvek zabavan, a i poneki tekst pomaze (ili pesma)

Nego ajde daj neki savet, a da nije teretana, lakse mi tebe da pita nego da se smaram po netu. Ipak jos nije sigurn da cu se vratiti na taekwondo (*** novac je problem :D )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back