doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
ma ja sam sad 4. godina ***...xD
Da nagadjam,ides u cacansku gimnaziju
.Jedan moj rodjak je doziveo trajnu traumu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja sam sad 4. godina ***...xD
.Jedan moj rodjak je doziveo trajnu traumu 
polozio sam....nananananannananna...xDDDDDDD

to, faco
ah, kad se ja sjetim svojih popravnih... 3x sam ishla na popravni i jednom pred komisiju
those were the days of my life.
zavrshila sam, inache, banjaluchku gimnaziju, drushtveno-jezichki smjer.
i to chetvorkom![]()
to, faco
ah, kad se ja sjetim svojih popravnih... 3x sam ishla na popravni i jednom pred komisiju
those were the days of my life.
zavrshila sam, inache, banjaluchku gimnaziju, drushtveno-jezichki smjer.
i to chetvorkom![]()
pa ta se ne racuna jer nije srpska prvenstveno
nasa je nastala 1837.

Moj cale je takodje banjalucku...ali prirodni...jos 70.tih
Gimnazija u Subotici je najstarija...Jos pre nego sto je srbija oslobodjena od turaka,tamo su se skolovali iz cele ex-AU.
Za tebe soffy

U pravu si
Mi smo jedina skola koja ima i hrvatske razrede.Pod pritiskom je uveden opsti smer za njih pre par godina
![]()
ja cu videti sta cu, nisam bas jak sa prosekom
prva 3.6
druga 3.6
treca ce biti oko 3, kad polozim jos i fiziku u cetvrtak...xDDD
u cetvrtoj cu izvuci preko 4, sigurno, jer su mi se takvi profesori pogodili
ne kontam. zašto to?
.Pored toga,imamo dva hunska.Ima pored toga pet srpskih razreda(dva prirodna i tri drustvena) 
Manjinska prava i tako to.Sad ce jos dodati bunjevacki razred
.Pored toga,imamo dva hunska.Ima pored toga pet srpskih razreda(dva prirodna i tri drustvena)
![]()
ja cu videti sta cu, nisam bas jak sa prosekom
prva 3.6
druga 3.6
treca ce biti oko 3, kad polozim jos i fiziku u cetvrtak...xDDD
u cetvrtoj cu izvuci preko 4, sigurno, jer su mi se takvi profesori pogodili

A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...

A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...
prosho popravni jea