Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to, faco :D

ah, kad se ja sjetim svojih popravnih... 3x sam ishla na popravni i jednom pred komisiju :mrgreen:

those were the days of my life. :guza:

zavrshila sam, inache, banjaluchku gimnaziju, drushtveno-jezichki smjer. :D
i to chetvorkom :D

Moj cale je takodje banjalucku...ali prirodni...jos 70.tih :roll:
Gimnazija u Subotici je najstarija...Jos pre nego sto je srbija oslobodjena od turaka,tamo su se skolovali iz cele ex-AU :D .
Za tebe soffy ;)

ma ko ih ****.
mene jedino brinulo nose li popravni negativne bodove pri upisu na faks.
al ne nose.

i tako sam, sa sve prosjekom 3,6 iz srednje, i 2 izgubljena boda od 50 na prijemnom upala na drzavni faks (pravni), a bash ta dva yebena boda su mi falila da upadnem na budzet. :D

ja cu videti sta cu, nisam bas jak sa prosekom
prva 3.6
druga 3.6
treca ce biti oko 3, kad polozim jos i fiziku u cetvrtak...xDDD
u cetvrtoj cu izvuci preko 4, sigurno, jer su mi se takvi profesori pogodili

cetvrta je najlaksa godina,tu sam i ja kogao biti komotno vrlo dobar,vec sam znao da cu upisati ovo sto jesam tako da mi prosek nije bio bitan. Svaka cast sto si polozio!:)

A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...

:lol:

Troll-Face-lol-i-troll-u.jpg

A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...

problem?

ne kontam,dodjes ovde jednom u sest meseci,poseres se po svima,jel to u trenicima kada je egu potrebno malo kašice?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back