Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milkshake onaj iz tetrapaka malog onog?

Ne znam bre kume,otkud ja znam. . . nikad ja nista ne znam xD

A ja kume,uclanih se onda jer sam trebala srednju da upisujem,pa mi zbog toga trebao forum,a sad se vratih na isti jer mi treba zbog odluke o faxu :D
ti vidim nisi ni isao,i dalje ti i krepto najpoznatiji ovde a? :D

Milkshake onaj iz tetrapaka malog onog?

Ne znam bre kume,otkud ja znam. . . nikad ja nista ne znam xD

A ja kume,uclanih se onda jer sam trebala srednju da upisujem,pa mi zbog toga trebao forum,a sad se vratih na isti jer mi treba zbog odluke o faxu :D
ti vidim nisi ni isao,i dalje ti i krepto najpoznatiji ovde a? :D

Daaa, kako si pogodila? :eek: :rumenka: :lol:

Pa kaaako ne znas...ni sa njom se nisam cuo godinama... :cry:

I, sta si odlucila? :D
Haha, da, daaa...Krepta nema nesto cesto, lose obavlja poslove kao mod pa ga jure vilama...ali svi ga znaju u selo... :mrgreen:

Daaa, kako si pogodila? :eek: :rumenka: :lol:

Pa kaaako ne znas...ni sa njom se nisam cuo godinama... :cry:

I, sta si odlucila? :D
Haha, da, daaa...Krepta nema nesto cesto, lose obavlja poslove kao mod pa ga jure vilama...ali svi ga znaju u selo... :mrgreen:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha, jao kumic,kako ti mene znas slatko da nasmejes xD
neka neka,svi njega znaju u selo, i treba da ga jure,znam ja kod koga se sakrio xD

ne znam,arhitekturu najvrv . . .tj nadam se :) Ti?

jaooo bre kume fuj bre! Jedes 'ladnu picu,sa majonezom i pijes slatki milksejk. . . jaooo bre! stvarno si sav nastran xD :*

Sniki je pimp :rumenko: ...Izgleda...

:rumenko:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha, jao kumic,kako ti mene znas slatko da nasmejes xD
neka neka,svi njega znaju u selo, i treba da ga jure,znam ja kod koga se sakrio xD

ne znam,arhitekturu najvrv . . .tj nadam se :) Ti?

jaooo bre kume fuj bre! Jedes 'ladnu picu,sa majonezom i pijes slatki milksejk. . . jaooo bre! stvarno si sav nastran xD :*

Hahaha, a bas sam pomislio da me humor izbegava u zadnje vreme... xD
Kod Mise pacova, u rupu... xD

Ooo, pa lepo, lepo...ja ne znam, mzd ni necu... :D

Ma perverzija cista bre, al' sta cu...xD <3 :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back