Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahaaa, jes' jes', vidim, nisi se uopste javila da pitas zasto me nema...ajde mrs. :mrgreen: :heart:

Meni ovi meseci proletese kao dani. :mrgreen: Sa'ce i cika Fani da se pridruzi, da ne bude posle "Fani ovo, Fani ono" :mrgreen:

Aaaa, coveka...u svakom slucaju sam bio zauzet/oduzet. :mrgreen:

@tema

Nssdddsdsd, i od mene zelje, cestitke i pozdravi. :mrgreen:

Pa zato sto sam prvi put kad si ovako nestao podigla ceo forum na noge i kukala svaki dan, a ti si mi se smejao kad si se vratio...tako da, pst...:evil:

Nsdd, sve najlepse ti zelim, da ti se ostvare sve zelje i da budes uvek srecna i nasmejana...:cmok:

Poslednja izmena:
:hahaha:
Orgia.jpg

E da Fani, sorry što sam te iskulirao. :lol: Welcome back. :D

Čekaj, konobarisanje te je sprečilo da koristiš net ili šta? :lol:

Jesi to hteo da počneš nov život ili tako nešto? Ja često budem u tom fazonu, ali ono... :D

Ma sta si me iskulirao, nisam ni ocekivao pozdrave, sta vi je... :lol: Hvala. :lol:

Nisam konobarisao, radio sma kao kuvar i da, to me je sprecilo...veruj mi. :lol:

Ma jok, sestra otisla tamo da radi (ona je imala taj trip) pa ja reko' da ne bude sama odem i ja...

Pa zato sto sam prvi put kad si ovako nestao podigla ceo forum na noge i kukala svaki dan, a ti si mi se smejao kad si se vratio...tako da, pst...:evil:

Nsdd, sve najlepse ti zelim, da ti se ostvare sve zelje i da budes uvek srecna i nasmejana...:cmok:

Ajde jadna, makse,, ne za'ebavaj, mogla si makar jednu pp poslati...al' dobro, ono, razumem te, deca, posao i sve to utice... :mrgreen:

cao Funny! :)

Slusam tesku industriju.. AAAAKO TE ODVEDUUUU CIGANI CERGARIIII.. jbt. koji stih.. pogadja.. zamisli odvedu te cigani cergari.. sta ces da radis onda?!

Yo Phoki :bye:

Поздрав,Фани.
Ти када си почео да ишчезаваш одавде,ја сам бануо право ниоткуда. ;)

Wozap. :bye:
Porke? :P

Vojvođanki srećan rođendan!
:vatromet::vatromet:

Baš sam skorije ovde pričao kako je to krvav pos'o,niko mi ne veruje.:(

Aaa brate, ceo dan da radim na gradjevini mislim da bi mi bilo lakse, ali bukvalno...nije posao kuvara toliko tezak koliko su ljudi tamo teski, tamo su gazde jebeno ludilo, poremeceni nacisto...hoce da pored kuvanja radis i sve ostalo...u avgustu nisam imao vremena ni na pola min. da sednem da odmorim, a radio sam nekad preko 15 sati, zamisli...:lol: Nakon ovog iskustva ni pakao nece tesko pasti.

Jesi im barem pisao u supu? :mrgreen:

Nisam u supu. :mrgreen:

Ma sta si me iskulirao, nisam ni ocekivao pozdrave, sta vi je... :lol: Hvala. :lol:

Nisam konobarisao, radio sma kao kuvar i da, to me je sprecilo...veruj mi. :lol:

Ma jok, sestra otisla tamo da radi (ona je imala taj trip) pa ja reko' da ne bude sama odem i ja...

Ajde jadna, makse,, ne za'ebavaj, mogla si makar jednu pp poslati...al' dobro, ono, razumem te, deca, posao i sve to utice... :mrgreen:

Yo Phoki :bye:

Wozap. :bye:
Porke? :P

Aaa brate, ceo dan da radim na gradjevini mislim da bi mi bilo lakse, ali bukvalno...nije posao kuvara toliko tezak koliko su ljudi tamo teski, tamo su gazde jebeno ludilo, poremeceni nacisto...hoce da pored kuvanja radis i sve ostalo...u avgustu nisam imao vremena ni na pola min. da sednem da odmorim, a radio sam nekad preko 15 sati, zamisli...:lol: Nakon ovog iskustva ni pakao nece tesko pasti.

Nisam u supu. :mrgreen:

Pa kad si me ostavio da se sama borim sa citavim obdanistem...:mrgreen:

U,ti si super proš'o.Ovi moji iz Banje bili u Čanju par meseci,to je robija.
BTW je li i kod tebe bila poplava?:lol:

Ako postoje uslovi gori od ovih gde sam ja bio, onda...ne znam stvarno, svaka cast tvojima. :lol: Ovde ljudi odrade par meseci i pobegnu bez plate, kujna 2 sa 2... :lol:
Hahaha, nije bila velika poplava, tek toliko da smocim noge i da svako jutro na izlasku iz kuce upadnem u baru do kolena... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back