Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
Preko kod programa?Konvertuj seko...
Mada time možeš da izgubiš na kvalitetu, a taj njihov limit ne može nikako da se probije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko kod programa?Konvertuj seko...
Mada time možeš da izgubiš na kvalitetu, a taj njihov limit ne može nikako da se probije...

Preko kod programa?![]()
A ti još nisi promenio nick?![]()
Ne...
onaj indijanac tab mi ne odgovara na poruku...necu da ga smaram ko ga je.be....
Supermoderatori ne menjaju nazive...ebem ih usta....
Pa da, Tab-u kada pošalješ poruku treba da čekaš 3 meseca da ti ogovori...
Znam da super-modovi ne rade, mada bolje je da si prvo poslao super-modu...
Ja kada sam menjao posalo sam Error-u, a ona je prosledila onome ko može...
U svakom slučaju, Tab će ti zameniti, al' to može da potraje...
Jb.g....msm on je meni odg kao posalji mi poruku uvece...i ja mu posaljem i evo 4-5 dana nista mi ne odgovara....

Radi neke njegove gluposti.
Ja sam mu bio poslao da mi stavi GIF avatar, on nije odgovarao tri meseca, ja pošaljem super-modu (tada Koto) i ona mi odmah zameni, al neki drugi sam joj dao, ne isti kao Tabu...kad prođe nekoliko meseci Tab mi promenio i kaže sređeno, a ja odlučio da onaj koristim...![]()
Radi neke njegove gluposti.
Ja sam mu bio poslao da mi stavi GIF avatar, on nije odgovarao tri meseca, ja pošaljem super-modu (tada Koto) i ona mi odmah zameni, al neki drugi sam joj dao, ne isti kao Tabu...kad prođe nekoliko meseci Tab mi promenio i kaže sređeno, a ja odlučio da onaj koristim...![]()

Pa zar nije ovo njemu radno mesto....
msm nije to moderisanje...to je ono bole ga kura.c ..............ali administratoru je to valjda posao.....
jeb.o ovde lud zbudnjenog.....

jedva te prepoznah...