Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidi ga ovaj kuki sto se prima ko kobas :D

Mr.Kuki for you!
nwnPl.png

ahaaa sad shvatam koji ti je problem.
realno nerealan, bez ljutnje ali ponasas se kao da imas 2 godine, pa si se posvadjao sa drugarima dok ste se igrali u pesku, i onda ono, e da znas ja i ti se vise ne druzimo.
odrasti, ne idu stvari tako.

Well, mi smo se jednom lepo dopisivali, ali je sledećeg dana jednostavno prestala da odgovara. To što sam joj slao da me izbriše i tako je da bih video da li me registruje uopšte.

Brate, ne mogu ja da znam zasto ona nece da odgovara, ali znam da bih je ja lepo izbrisao i boleo bi me racku za nju...ti radi sta ti mislis da je najbolje za tebe...

Sto diras devojku *** odakel ti znas jel ili nije!
Brate to ti nije ok!
Njena stvar kani je se!
msm

opinions lol

Ko si ti uopste? Jesi li neciji klon ili...samo lik u prolazu...?Nisi mi poznat uopste... :think:

kad se neko pravi da se smeje, ne prave mu se one kao male borice oko ociju. i to je ziva istina. :)

Znaci stariji ljudi se konstantno smeju... :mrgreen:

Brate, ne mogu ja da znam zasto ona nece da odgovara, ali znam da bih je ja lepo izbrisao i boleo bi me racku za nju...ti radi sta ti mislis da je najbolje za tebe...

Ko si ti uopste? Jesi li neciji klon ili...samo lik u prolazu...?Nisi mi poznat uopste... :think:

:hahaha::hahaha: Repka za ovo
@emogirl
Evo ja visim na fejsbuku čekajući zahtev...ono ništa :P Deder proveri ti nešto tam

ja obozavam emo devojke, secam se da sam bio jednom sa bas onako total emo, imala je sve nasmikana, onu kosu sve sve. Bas su slatke nekako, mada slatke si u non emo. Sad vise i nemam toliko kontakt sa emo devojkama, valjda sam porastao, ali opet rado ih se setim ^_^

Kakve drugove imam, ono je strasno, 'ladno je razbio nekom liku prozor na kolima..valjda su se nesto pre toga kacili...eno je sada murija dole... :roll:

hvala bogu pa nisam mogao da izadjem napolje zato sto sma izgubio kljuc od stana...inace bih se sad i ja shebao... :dash:

P.S. Ti mala, bolesna, pali i ne glumi mi ludilo ovde, to sto se dva klona primaju na tebe ne znaci da si neka riba...stavise... :cmok:

on je moj klon! xD
e stvarno ste vise sa tim klonovima... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back