Dark_Cookie
Zainteresovan član
- Poruka
- 449
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ahaaa sad shvatam koji ti je problem.
realno nerealan, bez ljutnje ali ponasas se kao da imas 2 godine, pa si se posvadjao sa drugarima dok ste se igrali u pesku, i onda ono, e da znas ja i ti se vise ne druzimo.
odrasti, ne idu stvari tako.
Well, mi smo se jednom lepo dopisivali, ali je sledećeg dana jednostavno prestala da odgovara. To što sam joj slao da me izbriše i tako je da bih video da li me registruje uopšte.
Sto diras devojku *** odakel ti znas jel ili nije!
Brate to ti nije ok!
Njena stvar kani je se!
msm
opinions lol

kad se neko pravi da se smeje, ne prave mu se one kao male borice oko ociju. i to je ziva istina.![]()

pogledaj ponovoJa nisam dobio![]()
Ne, nego ti nisi emo...tj. ti si wanna be emos.
Ne odgovaraj sad na ovo ako nemas nista da kazes, spamujemo bzw, a ja sam rekao sta sam imao...
Brate, ne mogu ja da znam zasto ona nece da odgovara, ali znam da bih je ja lepo izbrisao i boleo bi me racku za nju...ti radi sta ti mislis da je najbolje za tebe...
Ko si ti uopste? Jesi li neciji klon ili...samo lik u prolazu...?Nisi mi poznat uopste...
Znaci stariji ljudi se konstantno smeju...![]()

Repka za ovo
Deder proveri ti nešto tam
Brate, ne mogu ja da znam zasto ona nece da odgovara, ali znam da bih je ja lepo izbrisao i boleo bi me racku za nju...ti radi sta ti mislis da je najbolje za tebe...
Ko si ti uopste? Jesi li neciji klon ili...samo lik u prolazu...?Nisi mi poznat uopste...

Ovaj forum je postao Star Wars nastavak..
The Clone Wars

pa sto si joj slao da te izbirse onda?
ako si to uradio da vidis sto ti ne salje nista, majku mu mogao si neki suptilniji nacin da izaberes.
ne znam ni ja...to mi je prvo palo na pamet... Mada, ako ništa, od ovoga ću napraviti igru "make her talk" gde ću da je izluđujem dok ne progovori. Imam i ja pravno na malo zabave 
Repka za ovo
@emogirl
Evo ja visim na fejsbuku čekajući zahtev...ono ništaDeder proveri ti nešto tam
on je moj klon! xD
e stvarno ste vise sa tim klonovima...![]()
pa tad ce da pomisli da si neki psihopata i stvarno ce da te izbrise
ja ni nemam face, koji ce vam to djavo uopste![]()
ne znam ni ja...to mi je prvo palo na pamet... Mada, ako ništa, od ovoga ću napraviti igru "make her talk" gde ću da je izluđujem dok ne progovori. Imam i ja pravno na malo zabave
![]()

lol, pravis budalu samo od sebe :/

lol, pravis budalu samo od sebe :/