Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve drugove imam, ono je strasno, 'ladno je razbio nekom liku prozor na kolima..valjda su se nesto pre toga kacili...eno je sada murija dole... :roll:

hvala bogu pa nisam mogao da izadjem napolje zato sto sma izgubio kljuc od stana...inace bih se sad i ja shebao... :dash:

P.S. Ti mala, bolesna, pali i ne glumi mi ludilo ovde, to sto se dva klona primaju na tebe ne znaci da si neka riba...stavise... :cmok:
:rotf:
:zag: :cmok2:

Ja sam spopadao likuse koje su me dodavale na fejsu,a da ih uopste ne znam..
Govorim im na chatu kako cu da ih iskasapim,silujem pre i posle toga, i napravim dete njihovoj mladjoj sestri,a onda posle cu se zasladiti njihovim jajnicima .. i slicno :D
za nauk,da znaju da ne treba da dodaju nepoznate cike koje mogu da naprave rusvaj u njihovim trbusima :lol:

Ja sam spopadao likuse koje su me dodavale na fejsu,a da ih uopste ne znam..
Govorim im na chatu kako cu da ih iskasapim,silujem pre i posle toga, i napravim dete njihovoj mladjoj sestri,a onda posle cu se zasladiti njihovim jajnicima .. i slicno :D
za nauk,da znaju da ne treba da dodaju nepoznate cike koje mogu da naprave rusvaj u njihovim trbusima :lol:

Ti nisi normalan...ne mogu da verujem da si im to pisao... :lol:

Ja jedino sto sam radio jeste sto sam jednoj likusi sredjivao da se 'ebe sa mojim drugom...doduse na kraju sam dosta saznao od nje, npr. da voli velike, sa kime se sve 'ebala i sl...sta cu, znam sa zenama... :rumenko:

Ti nisi normalan...ne mogu da verujem da si im to pisao... :lol:

Ja jedino sto sam radio jeste sto sam jednoj likusi sredjivao da se 'ebe sa mojim drugom...doduse na kraju sam dosta saznao od nje, npr. da voli velike, sa kime se sve 'ebala i sl...sta cu, znam sa zenama... :rumenko:

Svaka ti dala kad znas!:D

pa ta likusa upravo i oce da izyebe u mozak nekog mladog majmuna, msm tesko pogiti njene namere.. Ovako bukvalno moze da ga kontrolise kako joj se cefne
a ja kao odani muski clan since 1990, moram da pomognem fellow memberu u nesreci i makar da mu dam objektivan savet :D

mene brate jedna vrti.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back