Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoo, mnogo je tesko raditi fizicko, ubi boze... :lol:

Ajde da kazes "ja sam pod upalom pa sam opet isla do vojske da odradim 500 sklekova, trbusnjaka i ostalog" pa i da kazem "jaoooo, mica mala... :(" ...ovako, pih... :p

cuj tebe... i ja sam pod upalom, pa sam o5 danas radila fizicko, a moracu i u sredu... a o knjizi da ne pricam - istorija, hemija, latinski, geografija - sve do kraja nedelje a nista ne znam... :(

ja uvek radim fizicko i treniram....kakva upala kakvi bakraci...klin se klinom izbija :P
nego imam problema sa zglobovima i tetivama....:roll:
a ja sutra fizicko....ocenjuje stav na sakama, kolut napred i nazad, sveci i lastu :roll:
mada to nema nikakve veze sa mojim tetivama...xD

ja uvek radim fizicko i treniram....kakva upala kakvi bakraci...klin se klinom izbija :P
a ja sutra fizicko....ocenjuje stav na sakama, kolut napred i nazad, sveci i lastu :roll:
Tako je psihopatooo... :P
E, i ja imam problema sa zglobovima, nekad umeju da me zabole ako ih preforsiram...npr. radim sklekove kao stav na sakama pa me nakon tih nekoliko pocnu boleti zglobovi... :(
Ali trudim se da ne mislim na to... :rida:

P.S. Gledaj, rekla da ide, a tu je...i posle kaze "normalna sam" jesi, jesi...

Jaoo, mnogo je tesko raditi fizicko, ubi boze... :lol:

Ajde da kazes "ja sam pod upalom pa sam opet isla do vojske da odradim 500 sklekova, trbusnjaka i ostalog" pa i da kazem "jaoooo, mica mala... :(" ...ovako, pih... :p
Sniki, mojne da me nerviras... ako je tebi lako da pored upale trcis 6 krugova oko ogromne sale, pa da radis neke glupe vezbe i rastezes se pola sata, pa prekon 45, zaklon 50, sklekovi 20 i ostatak casa provedes testirajuci svoje fizicke sposobnosti za ocenu ( skoro svi mi ne radimo ni za dvojku), onda ok, tvoja stvar... ja nisam neki sportski tip...

a mi sad radimo za ocenu stav na sake, zvezdu (uuaaaaaa, partizan the best), kolut napred i nazad...:mrgreen:

Boo-Hoo... :mrgreen:

mi na fizickom radimo uglavnom samo razgibavanje i pikamo futcbaal... :mrgreen:

A imamo i casove kada moramo da skacemo u dalj, radimo sklekove, trbusnjake, zgibove, trcimo, odmaramo, pa opet trcimo, preskacemo kozlic, za'ebavamo profesora...i tako... :rumenko:

najvise me nervira kad profesorka pusti momke da igraju fudbal a nas tera da radimo gimnastiku... why?! :rida:

Zato da profa moze da se smije kao trool!
qGctN.png

kosarkasima ne mogu ni prici :lol:
niski su, imaju krive noge, i neobrazovani su ( citaj glupi xD )....cast izuzecima, naravno.....ali onog ronalda ne mogu da vidim ocima :bljak:

Zapravo, meni su kosarkasi daleko mnogo gori...visoki, mrsavi, iskrivljeni k'o gudalo...ne znam...blah :confused:

A fudbaleri su 'ebaci samo zato sto su popularni pa se cice pale, ako si popularan bez da si fucbaler imaces koju hoces... :)

Popularnost je mama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back