Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
onda je sudbina uvek proriv mene
xD
eee, da imas kuvac pa da je naguzis kad se okrene, ali nemas, 'ebiga!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda je sudbina uvek proriv mene
xD
ha! xD
odoh da naprvim kaHvicu da se rasanim i da se druzim sa psihologijom
![]()
onda je sudbina uvek protiv mene
xD
bole me tetive ne mogu da trcim
i moram da ucim![]()
![]()
cuj tebe... i ja sam pod upalom, pa sam o5 danas radila fizicko, a moracu i u sredu... a o knjizi da ne pricam - istorija, hemija, latinski, geografija - sve do kraja nedelje a nista ne znam...![]()
Tako je psihopatooo...ja uvek radim fizicko i treniram....kakva upala kakvi bakraci...klin se klinom izbija
nego imam problema sa zglobovima i tetivama....
a ja sutra fizicko....ocenjuje stav na sakama, kolut napred i nazad, sveci i lastu
mada to nema nikakve veze sa mojim tetivama...xD
Sniki, mojne da me nerviras... ako je tebi lako da pored upale trcis 6 krugova oko ogromne sale, pa da radis neke glupe vezbe i rastezes se pola sata, pa prekon 45, zaklon 50, sklekovi 20 i ostatak casa provedes testirajuci svoje fizicke sposobnosti za ocenu ( skoro svi mi ne radimo ni za dvojku), onda ok, tvoja stvar... ja nisam neki sportski tip...Jaoo, mnogo je tesko raditi fizicko, ubi boze...
Ajde da kazes "ja sam pod upalom pa sam opet isla do vojske da odradim 500 sklekova, trbusnjaka i ostalog" pa i da kazem "jaoooo, mica mala..." ...ovako, pih...
![]()
ja uvek radim fizicko i treniram....kakva upala kakvi bakraci...klin se klinom izbija
nego imam problema sa zglobovima i tetivama....
a ja sutra fizicko....ocenjuje stav na sakama, kolut napred i nazad, sveci i lastu
mada to nema nikakve veze sa mojim tetivama...xD
najvise me nervira kad profesorka pusti momke da igraju fudbal a nas tera da radimo gimnastiku... why?!![]()
najvise me nervira kad profesorka pusti momke da igraju fudbal a nas tera da radimo gimnastiku... why?!![]()
Zato da profa moze da se smije kao trool!
![]()
Pa zato sto devojke vole fudbalere, a momci vole kad se devojka moze dooobro rastegnuti...![]()
fudbaleri su pedeeeriii![]()
Ma fegeti obicni...njihovo umece je precenjeno, ne znam zasto stoji mit da se sve ribe pale na njih....![]()
kosarkasima ne mogu ni prici
niski su, imaju krive noge, i neobrazovani su ( citaj glupi xD )....cast izuzecima, naravno.....ali onog ronalda ne mogu da vidim ocima![]()
kosarkasima ne mogu ni prici
niski su, imaju krive noge, i neobrazovani su ( citaj glupi xD )....cast izuzecima, naravno.....ali onog ronalda ne mogu da vidim ocima![]()
u principu se ne palim trenutno ni na jednog ali bih htelaa da se udam za fudbalera...
jedno vreme sam se palila na Kecmana zbog one cuvene trojke iako nije nista posebno...![]()
u principu se ne palim trenutno ni na jednog ali bih htelaa da se udam za fudbalera...
jedno vreme sam se palila na Kecmana zbog one cuvene trojke iako nije nista posebno...![]()