Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mene stiven sje.ba :sad2: ima veze,jel te tvoje danas jako mali broj ljudi slusa (gotovo niko) glupo je kad nemas sa kim da podelis misljenje o toj pesmi :( ,a pesme iz ovog nekog vremena(sto sam ja stavila) moje drustvo ne zna,u principu :sad2: ili kazu "ma daaj,sta to slusas" sad su vazne,karleusa,seka aleksic,mile kitic i ostali plicaci.... :(

znas kolko me bole uvo sto drugi ne slusaju isto sto i ja
niti zelim da nekog da nateram da to slusa,nek ostane glup i nek slusa svoja sranja.

I mene stiven sje.ba :sad2: ima veze,jel te tvoje danas jako mali broj ljudi slusa (gotovo niko) glupo je kad nemas sa kim da podelis misljenje o toj pesmi :( ,a pesme iz ovog nekog vremena(sto sam ja stavila) moje drustvo ne zna,u principu :sad2: ili kazu "ma daaj,sta to slusas" sad su vazne,karleusa,seka aleksic,mile kitic i ostali plicaci.... :(

Nemoj da za'ebavas da za prljavo kazaliste tako pricaju? :eek:
Retovi... :neutral:

Gle iz prve godine je bila Sinan Sakic-Na balkanu, i ona ne znam kako se zove stalno je pustali na kompu ide nesto sklonite sa stola flase i tanjire da od muke ne razbijem sve, tako nesto. U drugoj nismo imali komp, a sad u trecoj su himne Sinan Sakic-Ne trazi je sine, i Janicar..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back