Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
znaci da si kaznjen zbog spama,kazna traje 10 dana i akoz a tih 10 dana skupis jos 3 tih c1,banuju te na 5 dana.....i ja sam ga dobila malopre![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci da si kaznjen zbog spama,kazna traje 10 dana i akoz a tih 10 dana skupis jos 3 tih c1,banuju te na 5 dana.....i ja sam ga dobila malopre![]()
I mene stiven sje.baima veze,jel te tvoje danas jako mali broj ljudi slusa (gotovo niko) glupo je kad nemas sa kim da podelis misljenje o toj pesmi
,a pesme iz ovog nekog vremena(sto sam ja stavila) moje drustvo ne zna,u principu
ili kazu "ma daaj,sta to slusas" sad su vazne,karleusa,seka aleksic,mile kitic i ostali plicaci....
![]()
inace,Stivene sta mi koj ****** dajes kaznene poene kada u onoj temi imam mozda dva jebena nistavna komentara za razliku od onih trolova.
sta koj' djavo
sta znaci c1 kazneni poen?![]()
I mene stiven sje.baima veze,jel te tvoje danas jako mali broj ljudi slusa (gotovo niko) glupo je kad nemas sa kim da podelis misljenje o toj pesmi
,a pesme iz ovog nekog vremena(sto sam ja stavila) moje drustvo ne zna,u principu
ili kazu "ma daaj,sta to slusas" sad su vazne,karleusa,seka aleksic,mile kitic i ostali plicaci....
![]()
Nemoj da za'ebavas da za prljavo kazaliste tako pricaju?
Retovi...![]()
i za njih,i za mnoge drugetuzno....
Djubre je obrisalo moju Milgirllllllll
Nema mi druge, moram da idem da je smaram na PP da mi posalje slike...![]()
Pecurka bagra sigurno ponudila Stiviju jedan anal da je pomiluje...![]()
Petre haha ovu jedinu pesmu znam od Cuneta, to je himna mog odeljenja. Oni to slusaju stalno xD!
sto naravno ne znaci da ih ja nisam skinuo![]()
predivne su pesmecesto slusam te stare bendove tipa
lavi orkestar,prljavo kazaliste,yu grupa,ili tako neke starije solo izvodjace...
![]()
Sucker...a ja sam fino dete, i Stivi to zna...
![]()