pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
ihihipecurka je ovca

ihihi Snickers je imbecil...o cekaj, to nije smesno, zalosno je...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ihihipecurka je ovca

ihihi Snickers je imbecil...o cekaj, to nije smesno, zalosno je...

Lol, moja uciteljica je znala da nam govori, kad bismo se smejali necemu ili nekome "To nije smesno to je zalosno" a sad i ti...inace, ova uciteljica je posle nekog vremena postala luda i ubila se...hihi
A i ne znam sto se smejes ako je zalosno, otpadu pecurkin....

ili psihopata...ne mogu tacno da definisem...
 ili psihopata...ne mogu tacno da definisem...mislis da mogu postati ludja??
ja sam sadista...ili psihopata...ne mogu tacno da definisem...

sto se mene tice...Sve je moguce...

sto se mene tice...

Pecurko...spava mi se...
Salji one slike da me razbude...

da vam se sve zelje ostvare
 da vam se sve zelje ostvare  i da budete sto aktivniji na ovom forumu
 i da budete sto aktivniji na ovom forumu  

pajseri kako vam bilo sinoc?
 Pada sam par puta haha...Posle sam se digao,kuci oko 6 jutros
 Pada sam par puta haha...Posle sam se digao,kuci oko 6 jutros 

nikada ne moze da bude dobro na tim fensi ultra docecima u klubovima koji se najvise reklamiraju,znam iz iskustva.Ja sam bio u maximusu i bilo je ono solidno...nisam popio koliko sam planirao jer sam posle 2-3h zakuntao tamo na nekom fensi dvosedu
 nikada ne moze da bude dobro na tim fensi ultra docecima u klubovima koji se najvise reklamiraju,znam iz iskustva.Ja sam bio u maximusu i bilo je ono solidno...nisam popio koliko sam planirao jer sam posle 2-3h zakuntao tamo na nekom fensi dvosedu  izbor pica ono srednje zalosan...od piva samo jelen koje naravno nisam pio...cepao sam jedno 5-6 sprite votki i 3 dzin tonika sa schweppesom
 izbor pica ono srednje zalosan...od piva samo jelen koje naravno nisam pio...cepao sam jedno 5-6 sprite votki i 3 dzin tonika sa schweppesom