Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lol, moja uciteljica je znala da nam govori, kad bismo se smejali necemu ili nekome "To nije smesno to je zalosno" a sad i ti...inace, ova uciteljica je posle nekog vremena postala luda i ubila se...hihi z:shock:

A i ne znam sto se smejes ako je zalosno, otpadu pecurkin.... :(

mislis da mogu postati ludja?? :think:
ja sam sadista...:D ili psihopata...ne mogu tacno da definisem...

znao sam da ce u excluzivu biti shit,ali ono srranje nisam bas ocekivao
Mesto je velika pacovska rupa,gde su posle nekog vremena svi povracali,bljuvali,pisali gde su stigli
Naravno bilo je i riba,polovina gabori a druga polovine fukare najgore koje se dele na one pijane nadrkane,i trezne nadrkane(zato sto nisu pijane)
Tolika je guzva bila da sam uspesno uspeo da izvatam hiljade riba tako da ispadne da je to uradio lik do mene..
Red za pice je bio nenormalno velik,a izbor pica je jadan... pils plus jedino pivo -.-
Tako da nisam uspeo ni posteno da se napijem.
Muzika je jedino valjala,dosta vremena sam proveo na house/techno stejdzu..
Sve u svemu,nauk da nikad vise ne idem na tako masivne zurke.. Mada cuo sam da ni ovi u Fabrici nisu dobro prosli :lol:
Bice bolje za pravu Srpsku Novu,idem u kafanu.. ne moze da omane :)

A lepo sam pricao svima ovim mojim pa i ovde na forumu mislim da ce biti osecam sranje u exkluzivu i eto :D nikada ne moze da bude dobro na tim fensi ultra docecima u klubovima koji se najvise reklamiraju,znam iz iskustva.Ja sam bio u maximusu i bilo je ono solidno...nisam popio koliko sam planirao jer sam posle 2-3h zakuntao tamo na nekom fensi dvosedu z:D izbor pica ono srednje zalosan...od piva samo jelen koje naravno nisam pio...cepao sam jedno 5-6 sprite votki i 3 dzin tonika sa schweppesom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back