GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
sad sam video sliku ovu sa deoceka 

ova desno ko trandza neka kakvu konjastu facu ima sve ti ***** 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad sam video sliku ovu sa deocekaova desno ko trandza neka kakvu konjastu facu ima sve ti *****
![]()

Srećna Nova godina, sve vam najbolje želim u njoj.![]()

rek'o j.ebacu ti kevu sad, glavu rukama ima da ti odsrafim i zabodem ga da mu glavu sjebem i o5 nista mamu mu zaledio se na -7C i ko da je od cigli a mene ruka i noga otkida od zabadanja...na kraju sam ga napusavao.Steta sto me ortakinja nije snimila da okacim na tube i vrsistim sad 

Daj, bre, Ghetto, sta ti je Snesko zgresio?
P.S.
Opet sam se jutros posvadao s ku*cem, jer se dig'o pre mene...![]()

Kad smo se vracali posle doceka kuci pijani i naletimo na nekog sneska i ja rekoh sad sad cu da se zaletim i sutnem ga i sjebem ga...zaletim se i nogom ga opalim koliko sam mogao pijan i nista mu nijerek'o j.ebacu ti kevu sad, glavu rukama ima da ti odsrafim i zabodem ga da mu glavu sjebem i o5 nista mamu mu zaledio se na -7C i ko da je od cigli a mene ruka i noga otkida od zabadanja...na kraju sam ga napusavao.Steta sto me ortakinja nije snimila da okacim na tube i vrsistim sad
![]()

Hoću ja, imam u šteku pet centi za gorivo, ako zafali
Ja kupim neki dobar auto za dolar i po i ostane nam pola dolara i 5 centi. Mozemo da idemo na havaje i ceo zivot provedemo ispod palminog drveta.
Juhu!