Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Danas vam nisam metn'o nijednu sliku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vutra nije nista gora od alkohola koji je sveprisutan u Srbiji. Svi locu,od 13 do 93 godine...
TO JE TACNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VIdi SNiki posto si ti savestan idi po parku i skupljaj spriceve![]()
Vutra nije nista gora od alkohola koji je sveprisutan u Srbiji. Svi locu,od 13 do 93 godine...

Sta s' piO?
Otkad se ja nisam otkinuo...nedostaje mi alkohol...![]()

da, psihičku, ali stvara i tu "avanturističku crtu ličnosti" gde ti vremenom prelaziš na nešto jače, jer te ona više ne zadovoljava, a tu tek nastaje problem
a droga uopšteno gledano je jača od svega ostalog, pa je i mnogo teže skinuti se sa iste
uostalom, vutra nikom ne treba. ionako imamo problem sa belom kugom u Srbiji, ne trebaju nam dodatni izvori uništenja postojećeg nataliteta

Jedini razlog zasto bi se neko vratio vutri, je taj osecaj prilikom konzumacije. Vutra ne stvara zavisnost kao sto to stvara nesto jace(gde bukvalno osecas da ces da umres ako ne uzmes opet)
Doduse, ne treba ni sa cim preterivati. Sta ja mislim da li je marijuha stetna? Pa delimicno jeste, ali ako probas cisto da vidis kako je, ili degustiras na svakih pola godina, 3 meseca, onda ni ne mora da bude toliko stetno.
Ali samo ako znas granicu, i ako znas kad da stanes i kazes dosta.
Pogotovo to sto govore ljudi da se sa marijuhe prelazi na nesto jace. Ako imas neku kontrolu, nikada to neces uraditi. Znam drugove koji vec 3 godine duvaju gotovo svaki drugi, treci dan i osim sto izgledaju zapusteno, nista im ne fali. A nisu ni pomislili da se bodu![]()

Čekaj dok prodje još tri godine.![]()

.................i ja se sjecam samo togasta ti bi ?a to da se cigara ne gasi nije tacno...jedno vreme kad sam pusila cigara mi se pet puta izgasila...
i ja seedimleptiricuuu sareniiicuuuu dodjii meniii amooooo evoo imam leeepuuuu
pomiriiisii samooo![]()
![]()
![]()
Koje cigare si pusila ?
Aj ja ti dam malboro ili sobranie koju oces pa da vidimo dal ce se gasi !?
ja bi dooos'o al se boojiiim kakve igle klete ubosces me probosces me onda zbogom sveteee njaanjajajaa