Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIdi SNiki posto si ti savestan idi po parku i skupljaj spriceve :)

Pa da znas da sam i radio to, i rekao sam narkomanima da ne bacaju vise spriceve...nisam neko vreme video spric, valjda su prestali.

Vutra nije nista gora od alkohola koji je sveprisutan u Srbiji. Svi locu,od 13 do 93 godine...

Znao sam da ce neko to reci...
Ja sam rekao da je vutra ok...ali cak i vutru pusiti je glupo, zato sto su akohol i cigare dozvoljene...a vutra nije. ;)

Snickers, tvoja mama je uspela kao roditelj.
Evo, ja se do te mere divim normalnosti sadrzine tvojih postova na temu droge, da me je sopstveni ego upregnuo da ti se iz dubokog postovanja obratim, eto, dvema pravopisnim rečenicama.

* neizostavni smajli, mora, c:

:mrgreen:

Sta s' piO? :lol:

Otkad se ja nisam otkinuo...nedostaje mi alkohol... :(

PRvo pivo( dali pils plus na pocetku,a onda Jelenka) i eksirao dva,onda sam presao na viski (johnnie walker)i kad me vec priteglo pivo ja otisao da se olaksam u vc-u a za to vreme ortaci mi pomesali pivo sa viskijem,majku im boziju :mrgreen:
osetio sam odmah naravno... i posle to zamenio sa pivom ortaka i njega zaebo .
Tu je vec pocelo da mi se muti,pa sam se opustio i zaigrao.. onda jos jedno pivo,pa pelinkovac..pa pivo..pa....kiselu vodu..onda mi neka likusa prosula pivo po patikama i tu sam se smorio pa eksirao jos jedan viski...i to je to valjda :mrgreen:

al bilo je dobro,mada smo posle toga setali gradom i sprdali se,otisli na pljesku(natrpao sam kilo luka i kecapa) i onda kuci
i fora je sto nema mamurluka sada :D
bolje ne moz' biti

da, psihičku, ali stvara i tu "avanturističku crtu ličnosti" gde ti vremenom prelaziš na nešto jače, jer te ona više ne zadovoljava, a tu tek nastaje problem

a droga uopšteno gledano je jača od svega ostalog, pa je i mnogo teže skinuti se sa iste

uostalom, vutra nikom ne treba. ionako imamo problem sa belom kugom u Srbiji, ne trebaju nam dodatni izvori uništenja postojećeg nataliteta

Jedini razlog zasto bi se neko vratio vutri, je taj osecaj prilikom konzumacije. Vutra ne stvara zavisnost kao sto to stvara nesto jace(gde bukvalno osecas da ces da umres ako ne uzmes opet)

Doduse, ne treba ni sa cim preterivati. Sta ja mislim da li je marijuha stetna? Pa delimicno jeste, ali ako probas cisto da vidis kako je, ili degustiras na svakih pola godina, 3 meseca, onda ni ne mora da bude toliko stetno.
Ali samo ako znas granicu, i ako znas kad da stanes i kazes dosta.
Pogotovo to sto govore ljudi da se sa marijuhe prelazi na nesto jace. Ako imas neku kontrolu, nikada to neces uraditi. Znam drugove koji vec 3 godine duvaju gotovo svaki drugi, treci dan i osim sto izgledaju zapusteno, nista im ne fali. A nisu ni pomislili da se bodu :)

Jedini razlog zasto bi se neko vratio vutri, je taj osecaj prilikom konzumacije. Vutra ne stvara zavisnost kao sto to stvara nesto jace(gde bukvalno osecas da ces da umres ako ne uzmes opet)

Doduse, ne treba ni sa cim preterivati. Sta ja mislim da li je marijuha stetna? Pa delimicno jeste, ali ako probas cisto da vidis kako je, ili degustiras na svakih pola godina, 3 meseca, onda ni ne mora da bude toliko stetno.
Ali samo ako znas granicu, i ako znas kad da stanes i kazes dosta.
Pogotovo to sto govore ljudi da se sa marijuhe prelazi na nesto jace. Ako imas neku kontrolu, nikada to neces uraditi. Znam drugove koji vec 3 godine duvaju gotovo svaki drugi, treci dan i osim sto izgledaju zapusteno, nista im ne fali. A nisu ni pomislili da se bodu :)

Čekaj dok prodje još tri godine. :)

i ja seedim :D leptiricuuu sareniiicuuuu dodjii meniii amooooo evoo imam leeepuuuu
ruza-1.gif
pomiriiisii samooo :D :D

Alkohol i cigare su stetnije od matihuane...u obicnoj cigari ima brdo hemikalija koje odrzavaju gorenje cigare zato se i negasi kad je upalis...zarolaj cigaru kupi duvan na trafici i rizlu i videces da se gasi zato sto je prirodan duvan i nema toliko hemikalija...od vutre su male sanse za rakom jednjaka,pluca,zdrela.....

Alkohol je jos opasniji mozes da se "predoziras" i umres od trovanja alkoholom dok sa vutrom to nije moguce. ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back