Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao ta glupa droga ima isti efekat ko kad se napijes bas su mi veceras potvrdili drogerasi jos ta vasa droga lici na granule za psa ili macku

IZvini molim te ali to je jedna od najvecih gluposti...
Aj poredi efekat eksera ili slicica sa alkoholom bilo kojim ????!
Alkohol u dosta slucajeva izaziva agresivnost marihuana,hasis,ekseri ne u tolikom broju !
A i zavisi na koju drogu mislis ...marihuana nije droga tako da to ne svrstavam u droge....nema veze sa izgledom hrane za zivotinje...to samo mogu da bude ekseri...

IZvini molim te ali to je jedna od najvecih gluposti...
Aj poredi efekat eksera ili slicica sa alkoholom bilo kojim ????!
Alkohol u dosta slucajeva izaziva agresivnost marihuana,hasis,ekseri ne u tolikom broju !
A i zavisi na koju drogu mislis ...marihuana nije droga tako da to ne svrstavam u droge....nema veze sa izgledom hrane za zivotinje...to samo mogu da bude ekseri...

Brate, ti me zabrinjavas, zacudjujuce je koliko delujes kao da je droga nesto najzdravije...mislim, kapiram da je koristis, ali svako normalan zna da je droga shit i da steti zdravlju, samo nenormalna osoba bi pricala toliko dobro i lepo o istoj... :O

Inace, mislim da se kejti malo salila u vezi granula za pse ili macke.

ja samo obozavam da lupam gluposti c: ja ne znam ni koje droge postoje sem heroin to je iz knjige mi deca sa stanice zo c:

hehe,pa u toj knjizi spominju i sve ostale droge :D
Kristijana je pocela sa hasisom,pa onda presla na tablete,(od antidepresiva do eksera) pa onda malo smrknula,pa se ubola..pa zavrsila na ulici prvo cekajuci da njen decko zadovolji musterije za pare..sve dok i sama nije krenula da se prodaje.
cudi me da je jos ziva,ebo ga lebac..
u 13-oj se vec skidala sa heroina..i to par puta o.O

Brate, ti me zabrinjavas, zacudjujuce je koliko delujes kao da je droga nesto najzdravije...mislim, kapiram da je koristis, ali svako normalan zna da je droga shit i da steti zdravlju, samo nenormalna osoba bi pricala toliko dobro i lepo o istoj... :O

Inace, mislim da se kejti malo salila u vezi granula za pse ili macke.

Vidi ja podrzavam tudje postupke ako su u to sigurni da oni to hoce a ne da rade zbog drugih,dakle ako neko hoce da vari,guta eksere sta god ja ga podrzavam ak oje u to siguran.Koristim uposlednje vreme malo vise stvarcica ali nebitno...necu ih dugo uzimati nazalost zbog onog sranja sa srcem....
Uzasno me nervira primitivizam nekih ljudi koji lupaju tako gluposti o necemu ,a ustvari neznaju ni o cemu pricaju !:rtfm::ok:

nosite iste patike, bodrite iste laike
volite iste navike, vodite iste abrove
imate iste strahove, praznite iste rafove
pratite iste stavove, hvalite iste škartove
pravite iste planove, imate iste dukseve
dame iste bruseve, čitaju iste kurseve
slikaju iste luzere, primaju iste *******.
Uveče uvučete bulje u iste farmerke..
zbog iste namere, oči vam bulje u iste frajere.
Žene manje više vode iste prazne priče
imaju iste ravne šiške i iste glatke picke.

aaah kako je jebeno ubio pola nacije :eek:

Vidi ja podrzavam tudje postupke ako su u to sigurni da oni to hoce a ne da rade zbog drugih,dakle ako neko hoce da vari,guta eksere sta god ja ga podrzavam ak oje u to siguran.Koristim uposlednje vreme malo vise stvarcica ali nebitno...necu ih dugo uzimati nazalost zbog onog sranja sa srcem....
Uzasno me nervira primitivizam nekih ljudi koji lupaju tako gluposti o necemu ,a ustvari neznaju ni o cemu pricaju !:rtfm::ok:

Ovo il' droga govori umesto tebe il' si puk'o...samo nemoj bacati spriceve po poljani i sve ti je oprosteno... :lol:

Brate, bas zato mi ti nisi jasan, znas koliko droga steti i opet je koristis...dobro, ako samo vutru koristis onda je ok, to je nista, ali ako nesto jace koristis onda neka je bog s' tobom... :P

Ovo il' droga govori umesto tebe il' si puk'o...samo nemoj bacati spriceve po poljani i sve ti je oprosteno... :lol:

Brate, bas zato mi ti nisi jasan, znas koliko droga steti i opet je koristis...dobro, ako samo vutru koristis onda je ok, to je nista, ali ako nesto jace koristis onda neka je bog s' tobom... :P

tako je

a i vutra može biti štetna ako se redovno konzumira, jer vodi ka zavisnosti

da se ne lažemo, ovo znaju i klinci u vrtiću

pitanje je samo zašto bi neko iskreno opravdavao jedno od najvećih zala sveta

verovatno zato što je kul podržavati te i takve stvari kad si tinejdžer i problem s identitetom šiba venama i porama

Snickers,mislim da ti ne poznajes licno neke narkomane...jeeeer,oni svi znaju koliko je gudra stetna,vecina cak i ne voli da se bode,ali to im je u venama ( :mrgreen: ) tj ne mogu bez toga-ili su to umislili..
Mnogo je tesko skinuti se,pogotovo kad dodje do fizicke zavisnosti,onda samo telo odbacuje samo sebe ako ne primi tu dozu.. to je kao da se telo navikne na heroin,pa kad prestanes da uzimas,onda ti je lose ,a kad uzmes,vrati se na normalu

Mada,fizicka zavisnost nestaje posle maksimalno 10 dana detoksifikacije,i telo se vrati u normalu,moze raditi bez fiksa... Ali ono sto je u glavama narkomana ih tera da se ponovo vrate na fiks,ili da se uopste i ne skidaju sa istog

Filozofe,vutra stvara samo psihicku zavisnost,a i to je trip,tj navika..
isti taj koji svaki dan konzumira,moze ladno da ostavi buksnu na mesec dana i da mu ne bude nista,ali ce imati zelju da ponovo vari,dok telo ne oseca promene... osim mozga cije se celije gase :mrgreen:

da, psihičku, ali stvara i tu "avanturističku crtu ličnosti" gde ti vremenom prelaziš na nešto jače, jer te ona više ne zadovoljava, a tu tek nastaje problem

a droga uopšteno gledano je jača od svega ostalog, pa je i mnogo teže skinuti se sa iste

uostalom, vutra nikom ne treba. ionako imamo problem sa belom kugom u Srbiji, ne trebaju nam dodatni izvori uništenja postojećeg nataliteta

Snickers,mislim da ti ne poznajes licno neke narkomane...jeeeer,oni svi znaju koliko je gudra stetna,vecina cak i ne voli da se bode,ali to im je u venama ( :mrgreen: ) tj ne mogu bez toga-ili su to umislili..
Mnogo je tesko skinuti se,pogotovo kad dodje do fizicke zavisnosti,onda samo telo odbacuje samo sebe ako ne primi tu dozu.. to je kao da se telo navikne na heroin,pa kad prestanes da uzimas,onda ti je lose ,a kad uzmes,vrati se na normalu

Mada,fizicka zavisnost nestaje posle maksimalno 10 dana detoksifikacije,i telo se vrati u normalu,moze raditi bez fiksa... Ali ono sto je u glavama narkomana ih tera da se ponovo vrate na fiks,ili da se uopste i ne skidaju sa istog

Jok i ne poznajem, i svi su stoka debilna, neradnici, jadnici koji imaju volje koliko i luster...apsolutno nemam ni jednu lepu rec o narkomanu da kazem...prvo sto napolju redovno nadjem kilo spriceva, znaci deca se mogu lako zaraziti i navuci svakakve bolestine, drugo sto se ponasaju bahato, kradu, muce klince oko zgrade...ne rade svi sve to, ali vecina rade vecinu toga...
Oni mogu bez toga, jer oni nisu bili navuceni na drogu pre nego sto su je uzeli. To su pateticne osobe podjednako iste kao i samoubilacka ekipa, kao Kelt, samo sto se Kelt nije ubio, on je otvorio bzw temu...
Mnogo je tesko skinuti, ali je vrlo lako izbrati da ni ne probavas neku glupost za koju znas da ne valja.

Ljudima je u krvi da nekad rade protiv sebe, znam da sam ja takav, kao da sam sam sebi najveci protivnik, ali ipak se treba sukobiti sa sopstvenim problemima i ukljuciti zdrav razum.

Eto, moje misljenje...

VIdi SNiki posto si ti savestan idi po parku i skupljaj spriceve :)

Nije isto biti na dopu ili belom i uzimati vutru pa i redovno,ja nesmem nista da uzimam ali NISTA neko vreme i iskreno malo mi je samo dosadno,ali nissam niukakvoj krizi...mogu bez toga ,ali isto to i gotivim i ok mi je koristiti vutru ...
Ali sam zato protiv dopa i teskih droga i protivnik sam njih nnikada necu preci ninasta jace...jer tako kazem i radim ono sto kaazem kapis ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back