Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
starway to heaven nema veze sa satanistickim.ajde da je tekst napisao page koji se zanimao za okultno,a ne robert plant,koji nije imao pojma o tome :roll:

Pa ne vjerujem ni ja da je to bilo isplanirano,da bude neka satanisticka poruka............al ako ocete da okacim jedan klip gdje se par puta pominje satana,

"I want to live backwards like Zapp whose power is Satan"......."he will give you,give you 666".......ima ovo u pjesmi

Ljudi vole skandale,pa samim tim vole i da ih stvaraju
Evo npr kao kad bih ja spomenuo u jednoj pesmi djavola na neki nacin, i ljudi misle da sam satanista,a ja to namerno uradio da bih stvorio hajp i povecao popularnost koja ide u oba smera,moze biti i dobra i losa..

ljudi...htela bih da va spitam.....koji horor vas je onako bas uplasio..... zanima me misljenje tinejdzera...a,ako otvorim temu,prebacice je...zato....da va scujem.....meni je (do sad) bio najstrasniji "uspavana dolina"

Pogresno skretanje ima nekih momenata ali je prica retardirana i klise.. petak 13.. nznm koji deo..i tako,nema pravih horora,pogotovo u zadnje vreme.
smejao sam se dok sam gledao original Isterivaci Djavola,znaci nista strasno ..pogotovo kad se likusa dere fuuckk meee i ispeglira se po svima ,ili kada pocne da se cima ko luda,ili kad uzme kevu i nabode joj glavu u svoju krvavu pizzdu :rotf:

Pogresno skretanje ima nekih momenata ali je prica retardirana i klise.. petak 13.. nznm koji deo..i tako,nema pravih horora,pogotovo u zadnje vreme.
smejao sam se dok sam gledao original Isterivaci Djavola,znaci nista strasno ..pogotovo kad se likusa dere fuuckk meee i ispeglira se po svima ,ili kada pocne da se cima ko luda,ili kad uzme kevu i nabode joj glavu u svoju krvavu pizzdu :rotf:
aaaaaa hahahahahahaha......a pogresno skretanje je sranje od "horora' :lol:

sad se setih....ima parodija na isterivace djavola...(mrak film 2) poslednji cas prosle sk. godine...rekla nama nastavnica engleskog da donesemo neki film da gledamo...i jedan lik poneo taj film...i kao,ajd' i nastavnica ce da gleda sa nama...i posle goooomilu vulgarnih recenica koje je ona "pretrpela" ide glavna:"tvoja keva pusi kur.ceve u pakluuuuuuu" zena se odaljila,i otisla za katedru da pise nesto :lol:

Mi smo tako u skoli gledali Zikinu Dinastiju... ne znam koji deo je bolji,svi su carski :lol:
I fora je sto se jedan ortak tako cudno smeje da nam je sam njegov smeh smesan,a on kao da je naduvan,na svaku drugu rec se smeje..
i mi smo se zbog njega valjali na podu od smeha xD

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam se juce usrao pozlilo mi :eek:
Juce se smarao ceo dan nesto mi nije bilo dobro (posle burno provedene noci) znaci sve me boli i tako sav smoren ceo dan lezim i smaram se a nema dela tela koji me neboli...i poceo ja da se spremam oko 19h za svirku i pocne srce da mi kida 100 na sat i izmerim pritisak trip 160 sa 140 i puls 94,..i ja kao opusteno popijem lexilium i pocnem da tesko disem i odveze me buraz u urgentni kako sam se usrao...*** dali mi neko ***** za ispisavanje cele noci pisam kako nenormalan...kazu da mi je nesto jetra sjebana da nesmem da pijem kokakolu i ni da pomirisem alkohol :rtfm::dash::evil::neutral::(

Juce se smarao ceo dan nesto mi nije bilo dobro (posle burno provedene noci) znaci sve me boli i tako sav smoren ceo dan lezim i smaram se a nema dela tela koji me neboli...i poceo ja da se spremam oko 19h za svirku i pocne srce da mi kida 100 na sat i izmerim pritisak trip 160 sa 140 i puls 94,..i ja kao opusteno popijem lexilium i pocnem da tesko disem i odveze me buraz u urgentni kako sam se usrao...*** dali mi neko ***** za ispisavanje cele noci pisam kako nenormalan...kazu da mi je nesto jetra sjebana da nesmem da pijem kokakolu i ni da pomirisem alkohol :rtfm::dash::evil::neutral::(

Pa sinko nemoj se zayebatat:deda::deda::deda:

Tako je to kad se drogiras i akoholises u isto vreme...i jos na to dolivas coca-colu... :lol:

Sve najbolje, da ozdravis. :ok:

jao, bre, pa ti si faking mladji maloletnik..nije smelo da dodje do ovoga..no, sad znas..
budi mi dobro :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back