Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
i ja moram da strebam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fino..Mada niste vi pili nista zestoko.
Gde je vino,sampanjac,liker, itd...!xD
Goust, skroz dobre slike, dođu kao neka pričica hronološki posložene.
@GHOST
Vidim, lepo si se ubio...i treba...
Siguran sam da vam je bio extra provod, steta sto ga se ne secas...![]()
![]()
![]()
Ma odvratno je kad čovjek držeći opasne životinje liječi svoje komplekse, odajući utisak vječne opasnosti u fazonu ko sam šta sam ja se igram sa zmijama otrovnicama i psima ubicama.
Igraš se, vodaš ga, nikog neće istrgati, osjetiće kad si neraspoložen, kad si srećan...![]()
Haha...pa realno, crnu ubicu je dovoljno malo jace pritegnuti i nema je xD...ybt, to je veliko svega 5 mm...niko je ne bi ni video kad udje u kucu...![]()
Pritisni je, ona mozda polomi dve,tri nogfe, ili umre.
A ti definitivno umires...msm 99%.
Kazem ti da nista ne vredi snaga.
Nije to serum protiv otrova.
Ma odvratno je kad čovjek držeći opasne životinje liječi svoje komplekse, odajući utisak vječne opasnosti u fazonu ko sam šta sam ja se igram sa zmijama otrovnicama i psima ubicama.
Pa sta cu kad sam jadan, ne mogu da podignem dva lesnika ni uz tudju pomoc, moram da imam opasne zivotinje pa da svi misle da sam opasan...
Ja sam jos sa 5 godina, loveci zmije, to zeleo...to je moj san...mislite da sam jak, mislite, molim vas!
Zapravo ove tarantule uzimam iz dva razloga. Prvi: Zato sto znam da ih niko nema u Gm-u, a volim da imam stvari koje drugi nemaju (to je mozda neki komplex, nadji koji). Drugo: Zelim da vidim da li ce opet ceo grad poceti da kupuje njih cim vide da ih ja imam(kao sto je bilo sa mojim kerom) cim vide da je jeftino i zanimljivo..
A i jos nesto...kao klinac sam uvek bube ubacivao u mravinjak i gledao kako je mravi napadaju, pa bih je spasavao i to...znam da ovu bubu necu moci spasiti, ali bice podjednako zanimljivo...![]()
![]()
Vukovi su odgajali ljude pa ih opet ne držimo u kući.
Svaka životinja treba da ima potpunu slobodu, osim one koja je pripitomljena i ne može da preživi bez pomoći čovjeka (pas recimo).
Što niko iz Australije ne donese sebi kengura, ili recimo ne kupi sebi malu ajkulicu, svilenu bubu, skakavca, bodljikavo prase i tako dalje...
Već svi drže zmijurine (mnoge nisu otrovnice među njima, ali sam simbol zmije odaje neko značenje), otrovne paukove, krvoločne pse.
Životinje nemaju svijest (razumnu) već reaguju emocionalno i instinktivno.
Pritisni je, ona mozda polomi dve,tri nogfe, ili umre.
A ti definitivno umires...msm 99%.
Kazem ti da nista ne vredi snaga.
Nije to serum protiv otrova.
Tako ćemo nastaviti da te gledamo!
Ovaj Limun je svakog dana sve veće i veće iznenadjenje - u negativnom smislu.
GOD BLESS THIS WORDS!!!Dok vrištis na svog muškarca, postoji žena koja bi mu mesila pitu...
Dok histerišeš i trošiš mu sve pare, postoji žena koja bi mu donosila pivo dok gleda utakmicu...
Dok bacaš tanjire po vašem stanu, postoji žena koja bi mu postavila večeru...
Dok tebe boli glava, postoji žena koja bi... vodila ljubav celu noć sa njim...
![]()
Scio me nihil scire.Imali to da prevodimo u okviru latinskog,i izgleda da je istinito
Mogu da ti kazem da su stariji narodi bili daleko pametniji no ovi danas...
pozdrav![]()
samo da mahnem![]()
Jedan aplauz za njihDanasnji su toliko pametni,da su spremni da dovedu sebe do samounistenja![]()
cao Verpozdrav![]()
Vece Fiftysamo da mahnem![]()