GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Taman sam razmisljao da idem da se prijavim u vojsku al' onda sam saznao da ti sipaju nesto u hranu da ti se ne dize tuki pa jel to normalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taman sam razmisljao da idem da se prijavim u vojsku al' onda sam saznao da ti sipaju nesto u hranu da ti se ne dize tuki pa jel to normalno

Ma taj momak je pisao da bi on hteo da mu udje tolikiNe razumem, kakav da joj udje, sta da joj udje? Kaktus ili covek?
Sad sam zbunjen...
A to za profesora, hahaha, pa to ti je dobra stvar, sad nece samo devojcice dobijati dobre ocene na lepe oci...promrdaj mu guzanu, Hriiscanine...hahahaha
 WTF?
 WTF?

But you was a real nigga, I could sense it in you
 Ja i ortak svaki dan smo gledali
 Ja i ortak svaki dan smo gledali 
 Bolje to,da u nedostatku pice gledas nesto drugo,bolesno
 Bolje to,da u nedostatku pice gledas nesto drugo,bolesno  (*** desava se ,kako u zatvorima )
 (*** desava se ,kako u zatvorima )Taman sam razmisljao da idem da se prijavim u vojsku al' onda sam saznao da ti sipaju nesto u hranu da ti se ne dize tuki pa jel to normalno

Jooj, kako me nerviraju one zene na "onoj emisiji gde se menja izgled"...prvo seru nesto kao "Moju decu je sramota zbog toga kako izgledam...zato sto nemam zube bla, bla" a onda sledeca scena gde vidic nju (MAJKU OD TE DECE KOJA SE SRAMOTE NJIHOVE MAJKE ZATO STO NEMA JEDAN ILI DVA ZUBA!!) golu i pripremljenu na stolu...pa brate, ako se ta deca vise stide sto im keva nema zub pored toga sto im se skida gola da je vidi cela nacija, onda su deca retardirana u p.m....a ona je glupa k'o kur.ac, mada to se vidi na prvi pogled...cim nije prala zube kad je trebalo, ili ne zna da se petarde ne jedu...

Jooj, kako me nerviraju one zene na "onoj emisiji gde se menja izgled"...prvo seru nesto kao "Moju decu je sramota zbog toga kako izgledam...zato sto nemam zube bla, bla" a onda sledeca scena gde vidic nju (MAJKU OD TE DECE KOJA SE SRAMOTE NJIHOVE MAJKE ZATO STO NEMA JEDAN ILI DVA ZUBA!!) golu i pripremljenu na stolu...pa brate, ako se ta deca vise stide sto im keva nema zub pored toga sto im se skida gola da je vidi cela nacija, onda su deca retardirana u p.m....a ona je glupa k'o kur.ac, mada to se vidi na prvi pogled...cim nije prala zube kad je trebalo, ili ne zna da se petarde ne jedu...

Ne znam za druge, ali ja verujem da nije sve u plastičnim operacijama. Kremom ne možeš da smanjiš svoj nos, ali možeš da ukloniš bore i kožu napraviš mekšom.
 Ne znam za druge, ali ja verujem da nije sve u plastičnim operacijama. Kremom ne možeš da smanjiš svoj nos, ali možeš da ukloniš bore i kožu napraviš mekšom. to u smislu onako nisi los, ili je sramota da kaze da je ruzan pa izvuce "onako". I'm scared :3
 to u smislu onako nisi los, ili je sramota da kaze da je ruzan pa izvuce "onako". I'm scared :3Sramota je da kaze da si ruzan...nijedna ti to nece reci...