Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jooj, kako me nerviraju one zene na "onoj emisiji gde se menja izgled"...prvo seru nesto kao "Moju decu je sramota zbog toga kako izgledam...zato sto nemam zube bla, bla" a onda sledeca scena gde vidic nju (MAJKU OD TE DECE KOJA SE SRAMOTE NJIHOVE MAJKE ZATO STO NEMA JEDAN ILI DVA ZUBA!!) golu i pripremljenu na stolu...pa brate, ako se ta deca vise stide sto im keva nema zub pored toga sto im se skida gola da je vidi cela nacija, onda su deca retardirana u p.m....a ona je glupa k'o kur.ac, mada to se vidi na prvi pogled...cim nije prala zube kad je trebalo, ili ne zna da se petarde ne jedu...

pa ko da nikad nisi video golu zenu? tu je gola iz medicinskih razloga...a inace razumem da je neko ruzan, al da ne pere zube to bas i ne mogu da razumem...a i emisija je sranje jer im stave samo obicne proteze, msm to mogu i ja da joj uradim za duplo manje pare...

Jooj, kako me nerviraju one zene na "onoj emisiji gde se menja izgled"...prvo seru nesto kao "Moju decu je sramota zbog toga kako izgledam...zato sto nemam zube bla, bla" a onda sledeca scena gde vidic nju (MAJKU OD TE DECE KOJA SE SRAMOTE NJIHOVE MAJKE ZATO STO NEMA JEDAN ILI DVA ZUBA!!) golu i pripremljenu na stolu...pa brate, ako se ta deca vise stide sto im keva nema zub pored toga sto im se skida gola da je vidi cela nacija, onda su deca retardirana u p.m....a ona je glupa k'o kur.ac, mada to se vidi na prvi pogled...cim nije prala zube kad je trebalo, ili ne zna da se petarde ne jedu...

pitaj boga koliko ima istine u tome i koliko producenti nalazu njima da se nalupaju da bi prica bila sto pateticnija da bi se povecao WOW efekat na kraju...bilo bi super da se uradi god. dana nakon ovoga, zivi bili pa videli

Ou, jea... xD Doduše, mene ne nervira to što se ona skida pred kamerama i sl. Mislim se, skida se iz medicinskih razloga....
Više me nervira to što oni bez stida to snimaju. Mislim, razumem da hoćeš da pokažeš kakve efekte imaju 'sise' silikoni, ali to možeš i preko odeće. :lol:
E, sad, inače... Najviše od svega me nervira što se sve svodi na plastične operacije. Treba to održavati, za Boga miloga.
Zar nije normlanije da neko ženama pomogne da iskažu svoju prirodnu lepotu. Menjanje frizure je sasvim ok, preporuka neke šminke, preparata za održavanje meke kože lica
i sve što može prirodnim putem pomoći ženi da izgleda lepo...?

To na TV-u je nešto drugo. Analiza krvi i koje čega još može da posluži za pravljenje kremica ili bilo čega sličnog za tu osobu specijalno... Naravno, ako se razumeš i medicinu i u kozmetiku, a nikad nije problem da se napravi tim... :lol: Ne znam za druge, ali ja verujem da nije sve u plastičnim operacijama. Kremom ne možeš da smanjiš svoj nos, ali možeš da ukloniš bore i kožu napraviš mekšom.
Zubi su već druga priča, naravno... U svakom slučaju, ono je preterivanje. Razumem da nešto operiše, ali da sve bude onako plastično...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back