Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Pozdrav Reckless, nema te u zadnje vreme![]()
Ma...smrtni slucaj medj' rodbinom pa zato nijesam dolazio, a i prije toga sam bio prepun obaveza. Nego sta ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav Reckless, nema te u zadnje vreme![]()
Jooj, kako me nerviraju one zene na "onoj emisiji gde se menja izgled"...prvo seru nesto kao "Moju decu je sramota zbog toga kako izgledam...zato sto nemam zube bla, bla" a onda sledeca scena gde vidic nju (MAJKU OD TE DECE KOJA SE SRAMOTE NJIHOVE MAJKE ZATO STO NEMA JEDAN ILI DVA ZUBA!!) golu i pripremljenu na stolu...pa brate, ako se ta deca vise stide sto im keva nema zub pored toga sto im se skida gola da je vidi cela nacija, onda su deca retardirana u p.m....a ona je glupa k'o kur.ac, mada to se vidi na prvi pogled...cim nije prala zube kad je trebalo, ili ne zna da se petarde ne jedu...
Ma nema nista, sta ce biti ovde? Svi spamuju i niko nista pametno da kaze...xD

Nisam gledao tu emisiju al sam slusao razgovor majke sa komsinicom, cini mi se da je rekla da nema zube jer je muz stalno tukao i zubi joj izbijeni:S..
Ili obrnuto, kad ti je lepo sve si dobar, kad dobijes keca na pismenom nadrndan si na sve oko tebe..
uskoro (u subotu verovatno) cu da bacim novi album na net, pa da das kritike kao i prosli put, ako zelis 

Reckless se pojavi tu bas kad zatrebauskoro (u subotu verovatno) cu da bacim novi album na net, pa da das kritike kao i prosli put, ako zelis
mada, ovaj je sad bas drugaciji.. prvo,ima vise pesama i traje oko 1h
onda, filtrirao sam drugacije, pa je "slusljivije" ,i guess.. a ima i dosta refrena, flou drugaciji..i to![]()

a ti se bavis muzikom? sta sviras?

Svira ku_rcu sa onom rep muzikom da izvine ovo dete..