GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
![]()
postavio jedan drug na fejs...![]()
![]()
Matori ako su ti smesne kursadzije onda razumem i da ti je ovo smesno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()

Matori ako su ti smesne kursadzije onda razumem i da ti je ovo smesno...
samjli si pogresno protumacio 

sa komentarom mmmm...
WTF?
PRAVDA ZA VEBA
http://www.redbull.rs/cs/Satellite/sr_YU/Video/Glasajte-za-VEB-a-021243100800027?quality=standard
glasajte ljudi, da prodje najbolji betler na ovim prostorima.
Drugi možda jesu fristajleri ali niko-bukvalno NIKO od njih nije koristio multisilabične rime, slabo pančeve a na kraju ni to.. Još su ovde stavili snimak gde je VeB slabije bacio nego u ostalim, a opet pokazuje njegov talenat
... glumi ludilo neko neshto moze samo batine da dobije 

![]()
![]()

Direkt, na kom programu gledate vi to takmicenje?
Pa sta je ovde toliko cudno, samo covek i kaktus...![]()
brate ja cu da izostajem sa njegovih predavanja necu da idem, nije normlan svakog meraci 
foer Fiff! Aman el trebam da crtam?
Cudno je to sto je stavio jedan drug sa fejsa (nije drug ali ajde imam ga na fejs, tj vise ga nemam blokirao sam ga) i postavio komentar ''mmmmmmmmmmmm'' i posale mu je neko na koment stavio o.O? A on odgovorio, pa zar ne bi i ti voleo da ti udje takav ,mmmm, UZASA MAJKE IM! Znaci pocepao sam se isto kao kad sam gledao ono ''kisla mi gloova'' a slag na torti je bio kad smo juce saznali da nam je profesor gej
![]()
brate ja cu da izostajem sa njegovih predavanja necu da idem, nije normlan svakog meraci

Biće zanimljivo na regionalnom, ali bilo bi još više da VeB prodje jer on predstavlja pravog Betlera u smislu te reči i titule..a i kida multisilabično
( I čovek je VeB a ne web.. i mene je iritralo kad je na nekom takmičenju lik prozvao mene na binu da izvodim, samo što je tražio Nordora a ne Noldora.. konj)

Direkt, na kom programu gledate vi to takmicenje?
[Ne_Vazim_Se];19266384:a taj lik shto je za tebe pogreshio je jednostavno retardiran...

ja isao sa njim u osnovnu xD