Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaktus.jpg

postavio jedan drug na fejs... :eek: :rotf:

Matori ako su ti smesne kursadzije onda razumem i da ti je ovo smesno...

PRAVDA ZA VEBA
http://www.redbull.rs/cs/Satellite/sr_YU/Video/Glasajte-za-VEB-a-021243100800027?quality=standard

glasajte ljudi, da prodje najbolji betler na ovim prostorima.
Drugi možda jesu fristajleri ali niko-bukvalno NIKO od njih nije koristio multisilabične rime, slabo pančeve a na kraju ni to.. Još su ovde stavili snimak gde je VeB slabije bacio nego u ostalim, a opet pokazuje njegov talenat

ma koja pravda lik je ret... kaze baja kad su mu jednom napisali w umesto v... "je l' sam ja rek'o da me to irtira" :lol: ... glumi ludilo neko neshto moze samo batine da dobije :)

SMOKE FTW :D idemo Lingiiiii przi po Sarajevu :D

Biće zanimljivo na regionalnom, ali bilo bi još više da VeB prodje jer on predstavlja pravog Betlera u smislu te reči i titule..a i kida multisilabično :worth:
( I čovek je VeB a ne web.. i mene je iritralo kad je na nekom takmičenju lik prozvao mene na binu da izvodim, samo što je tražio Nordora a ne Noldora.. konj)

Pa sta je ovde toliko cudno, samo covek i kaktus... :eek:

Aman el trebam da crtam?
Cudno je to sto je stavio jedan drug sa fejsa (nije drug ali ajde imam ga na fejs :roll:, tj vise ga nemam blokirao sam ga) i postavio komentar ''mmmmmmmmmmmm'' i posale mu je neko na koment stavio o.O? A on odgovorio, pa zar ne bi i ti voleo da ti udje takav ,mmmm, UZASA MAJKE IM! Znaci pocepao sam se isto kao kad sam gledao ono ''kisla mi gloova'' a slag na torti je bio kad smo juce saznali da nam je profesor gej :eek: :rotf: brate ja cu da izostajem sa njegovih predavanja necu da idem, nije normlan svakog meraci :eek:

Aman el trebam da crtam?
Cudno je to sto je stavio jedan drug sa fejsa (nije drug ali ajde imam ga na fejs :roll:, tj vise ga nemam blokirao sam ga) i postavio komentar ''mmmmmmmmmmmm'' i posale mu je neko na koment stavio o.O? A on odgovorio, pa zar ne bi i ti voleo da ti udje takav ,mmmm, UZASA MAJKE IM! Znaci pocepao sam se isto kao kad sam gledao ono ''kisla mi gloova'' a slag na torti je bio kad smo juce saznali da nam je profesor gej :eek: :rotf: brate ja cu da izostajem sa njegovih predavanja necu da idem, nije normlan svakog meraci :eek:

Ne razumem, kakav da joj udje, sta da joj udje? Kaktus ili covek?

Sad sam zbunjen...

A to za profesora, hahaha, pa to ti je dobra stvar, sad nece samo devojcice dobijati dobre ocene na lepe oci...promrdaj mu guzanu, Hriiscanine...hahahaha :mrgreen:

Biće zanimljivo na regionalnom, ali bilo bi još više da VeB prodje jer on predstavlja pravog Betlera u smislu te reči i titule..a i kida multisilabično :worth:
( I čovek je VeB a ne web.. i mene je iritralo kad je na nekom takmičenju lik prozvao mene na binu da izvodim, samo što je tražio Nordora a ne Noldora.. konj)

pa ne jeste to iritantno samo shto mislim da su mu ovi namerno stavili duplo v jer se pali ko hepo kockica... :lol:

a taj lik shto je za tebe pogreshio je jednostavno retardiran...

[Ne_Vazim_Se];19266384:
a taj lik shto je za tebe pogreshio je jednostavno retardiran...

To je neki iz RBZ ekipe.. MC hawk je povezan sa njima, a i on je tada nastupao.
plejbek naravno, cini mi se da sam ja jedini koji je doneo "ciste" instrumentale pesama :D

Kad smo vec kod Hawka,cini mi se da se on posteno ispalio i osramotio to vece, svi su primetili da je vec imao napisan tekst.. Mislim,proziva lika kako ispada sa bita, a on vrteo prvi u rundi :rotf:

A i naravno,njegova ekipa je pravila haos,tacnije njegov mladji buraz je psovao Cou..
To bas lici na njega :mrgreen: ja isao sa njim u osnovnu xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back