Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Nee. -.-xD
One piece of sh.it...Dobar je...smesan mnogo...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nee. -.-xD
One piece of sh.it...Dobar je...smesan mnogo...
![]()
Je l nisi pitao u radnji? Jesi mi rekao koliko si je platio? Ne secam se da jesi.Mozda te nisam ni pitala.
Kari je kul.
Jao, hahaha.Nije ni cudo sto si pustao kosu.
Natasa je 95, Tina 2001.
Tvoje?
![]()
Rekao sam ti koliko sam je platio... 

Piiiih, djecooooOooOoOoo... :O Ova jedna ima preko 35 god., ova druga oko 30 god., a ova treca 19... 
Nee. -.-
ne svidja ti se? Meni se mnooogo svidja...ti si prsla, prsla, prsla, prsla!

E,mogli biste vas dvoje dobiti neku odvojenu chat temu![]()
![]()
![]()

Ne vide ni tigricama, pa su bili u stanju da mi daju jedno musko, a drugo zensko. -.-Sta ima njih da pitam kad joj ni oni ne vide pisu...ala' bas si luda...![]()
Rekao sam ti koliko sam je platio...
I Keri je kul...
More mars, nije to zbog toga nego zato sto me je mrzelo da idem kod frizera... xD .!.Piiiih, djecooooOooOoOoo... :O Ova jedna ima preko 35 god., ova druga oko 30 god., a ova treca 19...
![]()

Mrzelo te, aha.
E djubreta, jedna preko, jedna oko, ne znas ni koliko ti sestre imaju godina! :O 19? To je bas blizu... Blizanci?

Ma sta ce nam kad nam ne mogu nista dok smo na spam temi...
Pridruzi se...vlis li ti koktel sok?![]()

A da ne bi i muzicku zelju, doc? Ako fani kaze da pijes sok, onda pijes sok.
![]()
.Probaj me naterati da promenim misljenje 

)
Oces da pustim macku na tebe?
(Ozbiljno ima ovde izuzetno neprijateljski nastrojena macka, ne bih se ja zafrkavala.)
No, zelju cu ti ispuniti.

Ne vide ni tigricama, pa su bili u stanju da mi daju jedno musko, a drugo zensko. -.-
Dzim Keri?
Da, da, samo se ti izvlaci sad.Mrzelo te, aha.
E djubreta, jedna preko, jedna oko, ne znas ni koliko ti sestre imaju godina! :O 19? To je bas blizu... Blizanci?
Nisam gledala OP, niti planiram, nema TEORIJE da gledam toliki anime. -.-
Je l citas Naruto mangu? Super je u poslednje vreme.
Ja ne gledam nista.![]()
Ja bez da vidim pisu nista ne znam...za tebe mislim da si Radojko iz sela Batajnica...sve dok ne vidim pisu ne mogu da tvrdim da si zensko...
Sexi i gradic... xD
Ne znam kog su datima rodjene, jednom sam ih pitao i zaboravio... xD Da nema njih ja bih i svoj datum rodjenja zaboravio, totalno ne mislim na te stvari...
Jeste, blizanci, ona 19, a ja 18...a i ja lupam, ona ima 20...pobrk'o sam loncice i serpe i kasike i viljuske...jaoo, kad smo kod kasika, malopre ta od 20 gledala nesto na tv-u, kazu u vestiima da svako drugo dete iz Gm-a ima moc da zalepi metal na sebe i ona debilka uzela sestricinu i lepi kasiku i vristi "Aaa, moze, moze i Andja to!" i otrcala srednjoj sestri i zetu vristeci i svi se napalili...sve dok im ja nisam srusio iluziju i rekao da su debili... -.0

No, zelju cu ti ispuniti.
Pseto obicno, crklo dabogda... 
Joooj, otkad nisam cuo ovu pesmu! Secam se kad sam sa porodicom isao negde na put, odavno...i CEO put smo pevali ovu pesmu, za'ebavali se...inace, mrzim Dina, muslimancina najgora, majku li mu hebem!Pseto obicno, crklo dabogda...
![]()

Pa valjda mi verujes na rec da znam kakva mi je pisa, ***. -.-Pa ti ljudi su magicni...Ja bez da vidim pisu nista ne znam...za tebe mislim da si Radojko iz sela Batajnica...sve dok ne vidim pisu ne mogu da tvrdim da si zensko...
![]()
Nee, Carrie...Sexi i gradic... xD
Ma kad ti kazem .!.![]()
Ne znam kog su datima rodjene, jednom sam ih pitao i zaboravio... xD Da nema njih ja bih i svoj datum rodjenja zaboravio, totalno ne mislim na te stvari...
Jeste, blizanci, ona 19, a ja 18...a i ja lupam, ona ima 20...pobrk'o sam loncice i serpe i kasike i viljuske...jaoo, kad smo kod kasika, malopre ta od 20 gledala nesto na tv-u, kazu u vestiima da svako drugo dete iz Gm-a ima moc da zalepi metal na sebe i ona debilka uzela sestricinu i lepi kasiku i vristi "Aaa, moze, moze i Andja to!" i otrcala srednjoj sestri i zetu vristeci i svi se napalili...sve dok im ja nisam srusio iluziju i rekao da su debili... -.0
Meh, pa i Naruto ima tako negde otprilike, jos manga ko zna kolika ce biti...isti su aniem po velicini...
Ne pratim mangu, ponekad pogldam kad vidim da ste vi izbacili... xD
Bas mi se svideo Itachiev govor u zadnjoj mangi...
Sto lazes dan e gledas? A hentai? hm, hm

I moja tetka. 

Sad si ti meni slomio srce![]()
![]()

aman ljudi pa sta kao je musliman...
Wrong. Skorpija, skorpija. I majmun u kineskom.Pa i ti si mackica,i nikom nista![]()

Odakle si ti? Volis Dina?
Pa dobro, sta sad, svi imaju svoj ukus...ja obozavam njegove pesme, samo njega kao coveka ne volim, odvratan je, gadi mi se...![]()

.Sta je sa tobom? 
Wrong. Skorpija, skorpija. I majmun u kineskom.![]()

Pa valjda mi verujes na rec da znam kakva mi je pisa, ***. -.-
A, to. Smor.
Pa dobro, mislila sam da si zaokruzio na 19, to je jos samo par meseci.
Sestricina ti se zove Andja?I moja tetka.
Ni Naruta ne gledam, samo citam.
Meni ona slika sto sam je nakacila u temi.
Ne gledam to, to TI gledas. -.-
?

xD hoho