Ptice padaju sa neba !

Oko 5 hiljada mrtvih ptica pronadjeno u Arkanzasu pocetkom godine

100.000 mrtvih riba pronadjeno u reci Arkanses pre par dana

oko 10 hiljada mrtvih riba pronadjeno u Chesapake Bay u Maryland-u!

40 hiljada rakova pronadjeno na plazama u Engelskoj

Par stotina mrtvih ptica pronadjeno u Lizijani

Par stotina mrtvih ptica pronadjeno u Švedskoj

Sve se to desilo za manje od 10-ak dana od početka 2011 godine!

fqy-dragon.jpg
Brajko oće ovo da nas gricka?:(

razmisljajuci,mislim da nije ljudski faktor ovog puta,tj nije u pitanju Amerika

vec mnooogoo opasnija stvar,a to je neka promena opko gravitacija i magnetnih polova zemlje...koliko ja znam laicki,ptice imaju u glavi neki signal kojim putem se krecu,kada idu u svoje migracije,mislim da je ovog puta nesto izazvalo da mesto juga odu na sever ili tako neki trip,gde su pomrle...isto je i sa morskim zivotinjama
verovatno su rakovi dobili neki signal da im je sezona parenja ili sta ti ja znam,te izasli na plaze i smrzli se...ili pak,izasli na pogresne plaze

to je moje laicko razmisljanje,ovako iz prve ruke...bojim se da je uvod u 2012 i u promenu polova na zemlji,te promenu gravitacije ili tako nesto...bem li ga

Citam ovu temu,pa mi pade na pamet da priupitam: gde nestadose nasi vrabci ?
Te pticice sam vidjao,kao klinac,u ogromnim kolicinama.Poslednjih par godna
nevideh ni jednog (ili ih ja ,mozda,ne primecujem.)

razmisljajuci,mislim da nije ljudski faktor ovog puta,tj nije u pitanju Amerika

vec mnooogoo opasnija stvar,a to je neka promena opko gravitacija i magnetnih polova zemlje...koliko ja znam laicki,ptice imaju u glavi neki signal kojim putem se krecu,kada idu u svoje migracije,mislim da je ovog puta nesto izazvalo da mesto juga odu na sever ili tako neki trip,gde su pomrle...isto je i sa morskim zivotinjama
verovatno su rakovi dobili neki signal da im je sezona parenja ili sta ti ja znam,te izasli na plaze i smrzli se...ili pak,izasli na pogresne plaze

to je moje laicko razmisljanje,ovako iz prve ruke...bojim se da je uvod u 2012 i u promenu polova na zemlji,te promenu gravitacije ili tako nesto...bem li ga

http://www.isusdolazi.org/hriscansk...8:o-nama&catid=91:najvanije-istine&Itemid=180

u slucaju da se ovo nastavi,i ako su pogodjene vrste sa migracijskim instiktom to moze biti samo nagovestaj da zemlja ulazi u novi ciklus.nije lako prihvatljivo ali ne moze se ni iskljuciti mogucnost da se dogadjaj moze odigrati.

Pomor riba i rakova je čudan. kao da im je neko bacao otrov u vodu...100 hiljada mrtvih riba nije malo...
На Великом Бачком Каналу понекад, од гушења, угине и по неколико тона рибе. С обзиром на величину воденог ареала то је далеко више од тих 100'иљада! А ракови су очекивано поцркали, јер је вода хладнија , а хладнија је због споријег тока Голфске струје, а ова је спорија због утицаја глобалног загревања(слана вода, слатка вода, дубинске и површинске морске струје итд).Јел чита овде ико ишта осим трећег ока и сл глупост и као врхунску забаву сматра да се глупира сензационализмом???

Poslednja izmena:
На Великом Бачком Каналу понекад, од гушења, угине и по неколико тона рибе. С обзиром на величину воденог ареала то је далеко више од тих 100'иљада! А ракови су очекивано поцркали, јер је вода хладнија , а хладнија је због споријег тока Голфске струје, а ова је спорија због утицаја глобалног загревања(слана вода, слатка вода, дубинске и површинске морске струје итд).Јел чита овде ико ишта осим трећег ока и сл глупост и као врхунску забаву сматра да се глупира сензационализмом???

A tebi je usporeni tok golfske struje nesto normalno ili nije nista senzacionalno.
Znas li da ako se zaustavi golfska struja to ce dovesti do novog ledenog doba i do kraja civilizacije kakvu poznajemo?

A tebi je usporeni tok golfske struje nesto normalno ili nije nista senzacionalno.
Znas li da ako se zaustavi golfska struja to ce dovesti do novog ledenog doba i do kraja civilizacije kakvu poznajemo?
Да си случајно још пре више од 10 година(сећам се јел је још Слоба владао) читао макар нешто од литературе из области астрономије, климатологије и геофизике знао би да постоји математички модел климе и морских струја и да су предвиђене управо овакве појаве са успореним током Голфске, а и не само Голфске струје...Онако успут, тек да знаш ово је привремено, до неколико деценија, али испод једног века, свакако. Овакав феномен је регистрован и крајем последњег леденог доба по фосилима у обалном појасу Европе и Америке.

Још једном! Ниси га уочио не што није било црвено, већ што не можеш да повежеш чињенице због незнања!

Pogledajte ovo, koliko sam razumela, eksperimenti su vrseni na zivotinjama, a isto dejstvo mogu da izazovu i u ljudskom mozgu

http://www.klimaforschung.net/hochfrequenzwaffen.htm

ovaj drugi link je o Tesli, ljudi, mi nismo ni svesni sta je taj covek sve izmislio, to nasem mozgu ne moze biti dostupno, pa zato mnogi ne mogu ni verovati u neke "neobjasnjive" pojave

Ab dem Jahre 1905 forschte und konstruierte Tesla mitunter an Phänomenen und Projekten, über die er größtenteils Stillschweigen bewahrte. Bei einem dieser Phänomene handelte es sich um so genannte „ELF-Wellen“ (Extremely Low Frequency), diese elektromagnetischen Wellen schwingen extrem langsam (Frequenzbereich unter 100 Hertz). Die langsam schwingenden ELF-Wellen sind deshalb so interessant, weil Mensch und Natur nachweislich durch ELF-Wellen gesteuert werden und somit durch diese Art von Wellen – wenn man sie entsprechend einsetzt – logischerweise auch beeinflussbar sind. Mit ELF-Wellen kann das Wettergeschehen manipuliert werden, man kann mit ihnen gezielt Erdbeben auslösen und außerdem lässt sich mit ELF-Wellen tatsächlich das Bewusstsein der Menschen manipulieren. Ich werde Sie später über diese höchst kritische Angelegenheit noch eingehender inFORMieren.

Ovo su neki "elf-talasi" (prvobitno sam pogresno prevela) koji mogu da manipulisu vremenske prilike, da izazivju zemljotrese, i da se tim talasima manipulise ljudska psiha i mozak

u linku su i sva ostala Teslina otkricahttp://www.freie-energie.richard-taube.de/html/tesla.htm (

http://www.freie-energie.richard-taube.de/html/tesla.htm

Poslednja izmena:

Back