Psiholog ne psihijatar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kapiram sta me pitasElle_77:... da te "leči" online ?
(veoma glupo formulisano ali kapiraš šta pitam ...)
YYYYO:da li postoji ikakav psiholog ovde na internetu,neko skim mogu stupiti u kontakt a da mu ne moram dolaziti licno i zakazivati sastanke.......
ako znate ikoga.......
YYYYO:da li postoji ikakav psiholog ovde na internetu,neko skim mogu stupiti u kontakt a da mu ne moram dolaziti licno i zakazivati sastanke.......
ako znate ikoga.......
CATTARIC:interesantno da nisi reko/la jesi li musko ili zensko. a ni iz nika se ne da zakljuciti. vjerovatno je i to jedan od tih 'problema' sto treba lijeciti...
YYYYO:kapiram sta me pitas
na to sam mislila
ili da mu posaljem poruku.....
jel znate ikoga
shaddow:Ograđujem se od svih izjava i postova dotičnog cattaric-a.
Molim prisutne da dijagnoze koje dotični pokušava da postavi nikako ne uzimaju ozbiljno i da se, ukoliko imaju psihičkih teškoća, obrate pravom psihoterapeutu (psihijatru ili psihologu).
Ukoliko ne znate kome da se obratite i koja je institucija nadležna za vaš problem, ili vam je potrebna podrška privatnog psihoterapeuta, situran sam da će WW, koja je po profesiji psihijatar sa višegodišnjim iskustvom, a koja je pri tom i moderator na podforumu Zdravlje, moći da vam preporuči odgovarajuću osobu ili instituciju.
Pozdrav svima!![]()