Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Elle_77:Ako ti je za utehu, retardi se poistovećuju sa zečevima, i misle da je to normalno :-D
ahahaha...ma positovećujem se i sa Alfom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elle_77:Ako ti je za utehu, retardi se poistovećuju sa zečevima, i misle da je to normalno :-D
Marge:Ljudi, ajd' mi recite: Da li je covek ono sto slusa, tj. da li je muzika koju neko slusa ustvari prava slika o njemu? Please, stvarno me zanima to, i vec sam vas jednom to pitala, ali niko nije hteo da mi odgovori...
Slazem se!shaddow:Naravno, muzika koju čovek sluša može da predstavlja deo njegovog identiteta.
shaddow:Naravno, muzika koju čovek sluša može da predstavlja deo njegovog identiteta.
Da, ali nije bitno ko je peva, nego kakva je sama pesmasevilja:Slazem se!
Ali, naravno, i ne mora!
Postoji i onaj momenat: cujes tekst neke pesme, pa te kao nesto tu pogodi, prepoznas se u necemu, pa slusas pesmu k'o blesav, a nemas pojma ni ko je peva.![]()
Betty:Aaa....meni je npr. užasno važno
ako ne slušamo sličnu (kompatibilnu) muziku, nemamo ni slične (kompatibilne) stavove, što je dovoljno za saradnju i korektnost, ali za prijateljstvo.....mnogo vode Dunavom.... teško!!
Betty:Aaa....meni je npr. užasno važno
ako ne slušamo sličnu (kompatibilnu) muziku, nemamo ni slične (kompatibilne) stavove, što je dovoljno za saradnju i korektnost, ali za prijateljstvo.....mnogo vode Dunavom.... teško!!