- Poruka
- 134
Pa tu bi i moglo da bude prijateljstva izmedju te osobe i tebe, ali NA SILU jedino, to jedino ako nemas sa kim drugim da se druzis...pa...ono cisto sto ti je dosadno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ines1864:Mada, iskreno, ne znam kako bih istrpela novokomponovane narodnjake u kući....Ipak je potrebno da imamo neki bar sličan ukus, mora negde da se poklapa...
Pa, ne znam...verovatno nije....s obzirom na to da smo celu srednju školu prošle zajedno i živele zajedno jedno duže vreme verovatno smo uticale jedna na drugu što se tiče formiranja ukusa....shaddow:Da li je to slučajno?![]()
Ines1864:Jeste, tu si u pravu....Osim kad se izlazi (što srećom baš ne volim i ne radim često), e onda se treba složiti....U stvari, sad kad skontam s tim prijateljima koji slušaju različitu vrstu muzike od mene ni ne izlazim, samo se šećkamo, ili visimo jedni kod drugih, ćaskamo i sl.
Da, za prijateljstvo mi stvarno nije važna vrsta muzike i koju ko sluša. Iako (slučajno?) moja najbolja drugarica i ja imamo potpuno isti ukus za muziku.
sevilja:Ma daaaj!
Zezas?
U mom slucaju, da li cu nekog prihvatiti za prijatelja ili ne, zavisi, pre svega, od toga kako se doticna persona postavlja prema meni, nama, ljudima generalno, a muzika je njen licni problem!
Eto, sve si reklaElle_77:Hm ... Similis simili gaudet, šta reći više -
(...)
Sam muzički ukus kao takav mislim da je apsolutno nebitan za druženje i prijateljstvo, ali mnoge stvari koje iz njega proističu mogu biti jako bitne, i što je najvažnije - najčešće presudne. Tim pre što slušanje određene muzike, banalizovaću, ali dešava se da određuje i lifestyle osobe (naročito kod nas u dragoj nam Srbiji) - ne uvek, podvlačim, ali dešava se.
Betty:Npr. od ovih sto idu na koncert Zdravka Colica NIKAD ne znas sta da ocekujes![]()
Betty:Nope. Mrtva ozbiljna![]()
Moje iskustvo je da sa ljudima koji slusaju freaK muziku imam lose iskustvo. Kao i da sa ljudima koji slusaju kompatibilnu muziku (ne i istu, ne mora! ) sve moze da se amortizuje, sve je cosy.
Npr. od ovih sto idu na koncert Zdravka Colica NIKAD ne znas sta da ocekujes![]()
shaddow:Pa zar nije?![]()