zabole tebe i za zenu i za dete, mrzis pse i to je to... sta je pisalo u tim novinama - trudna zena abortirala zbog laveza pasa
Ja volim pse. Ali mi je bitnije dete od 3 godine nego pas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zabole tebe i za zenu i za dete, mrzis pse i to je to... sta je pisalo u tim novinama - trudna zena abortirala zbog laveza pasa

Klasična zamena teza na delu. Prvo, žena nije spontano izgubila bebu, prekinula je trudnoću. Ja čak i mogu to da razumem, zaista mogu. Donekle. Strah je čudo, racionalnost pred njim potpisuje kapitulaciju, tako da mogu da shvatim - ne i da opravdam!!!
- uzimanje lekova, pa i sam čin namernog prekida trudnoće. Ali to je zaista to - nameran prekid trudnoće i nemojmo bacati prašinu u oči nikome. Razloge možemo istraživati, ali je fakat da žena nije spontano izgubila bebu! A drugo, u vezi sa naslovom - da li ne bi sanjala čopor pasa kako je ujeda da nije bila trudna??? Ili je samo to što je bila trudna u trenutku napada dovoljno da sanja taj čopor i njihov napad?
Bombastičnost i ekskluzivnost, tiraž i prodaja novina - to se krije iza "dobronamernih" članaka ovakvog tipa!
A šta se krije iza ponašanja ove žene, koja diže iz zaborava svoj slučaj - ne znam. 
Жао ми је што се догодио тај несрећан случај, и надам се да ће се решити проблем паса луталица.
Samo su lajali, ali onako, nekako značajno i preteći !!!pa jesu li je izujedali ili su samo lajali![]()
Ma da, sad će i onima sa opasnim rasama (ako usvoje predlog zakona) da naplaćuju porez od 30000 godišnje što drže te pse. Šta mislite, gde će završiti deo tih pasa za koje vlasnici neće hteti da plaćaju porez ? Pa na ulici, naravno.Naša država tako ima fine zakone i brine za ljude, pa će i o psima da brine.
Ma da, sad će i onima sa opasnim rasama (ako usvoje predlog zakona) da naplaćuju porez od 30000 godišnje što drže te pse. Šta mislite, gde će završiti deo tih pasa za koje vlasnici neće hteti da plaćaju porez ? Pa na ulici, naravno.
ne zanima njih da se problem resi bre...boli njih dupe...samo da su njima dzepovi puni

Докле? Док год има деце у Србији.
Beograd: Pas ujeo petogodišnjaka
Incident u Prolećnoj ulici u Kumodražu, u nedelju oko 14 časova, pas lutalica napao Jovana J. Dečak sa lakšim povredama zadnjeg dela glave završio u Tiršovoj.
U BLIZINI crkve u Prolećnoj ulici u Kumodražu u nedelju je nešto posle 14 časova pas lutalica ujeo dečaka Jovana J., starosti oko pet godina koji je u trenutku napada šetao sa majkom. Pas je naneo detetu, na sreću, lakše povrede zadnjeg dela glave, posle iznenadnog napada. Mališan je odmah prevezen na hirurško odeljenje Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici gde su mu lekari sanirali povrede. Prema rečima dr Vojkana Vukadinovića, povrede nisu opasne po život i mališan se dobro oseća.
Kako smo nezvanično saznali, ugriz na sreću nije dubok, ali je dečaku rana ušivena pod totalnom anestezijom, jer je ogrebotina na glavi, što je standardna procedura u takvim slučajevima. Iz predostrožnosti, dečak je zadržan i preko noći u Tiršovoj, a danas bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje.
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, je u nedelju posetio povređenog dečaka na klinici u Tiršovoj i njegovoj majci obećao pomoć.
Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:358297-Beograd-Pas-ujeo-petogodisnjaka
------------------------------------------------------------------
DOKLE?!
- Krvarenje je počelo istog prepodneva. Razmišljala sam šta će biti sa mnom i sa mojom bebom. Psihički, nisam mogla da izdržim stres i morala sam da pijem lekove, a istovremeno sam znala da sam tek dva i po meseca trudna. Kad sam otišla kod doktorke, pitala me je što sam pila tolike lekove. Rekla sam joj da mi je stanje bilo nepodnošljivo. Ona mi je tada savetovala da potpuno mirujem i da idem na serklaž (podvezivanje, o.a.) da bih zadržala trudnoću. Međutim, ja taj dodatni pritisak nisam mogla da podnesem i odlučila sam da prekinem trudnoću - priča i dalje pod užasnim stresom Ružica M.
Beograd: Pas ujeo petogodišnjaka
Incident u Prolećnoj ulici u Kumodražu, u nedelju oko 14 časova, pas lutalica napao Jovana J. Dečak sa lakšim povredama zadnjeg dela glave završio u Tiršovoj.
U BLIZINI crkve u Prolećnoj ulici u Kumodražu u nedelju je nešto posle 14 časova pas lutalica ujeo dečaka Jovana J., starosti oko pet godina koji je u trenutku napada šetao sa majkom. Pas je naneo detetu, na sreću, lakše povrede zadnjeg dela glave, posle iznenadnog napada. Mališan je odmah prevezen na hirurško odeljenje Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici gde su mu lekari sanirali povrede. Prema rečima dr Vojkana Vukadinovića, povrede nisu opasne po život i mališan se dobro oseća.
Kako smo nezvanično saznali, ugriz na sreću nije dubok, ali je dečaku rana ušivena pod totalnom anestezijom, jer je ogrebotina na glavi, što je standardna procedura u takvim slučajevima. Iz predostrožnosti, dečak je zadržan i preko noći u Tiršovoj, a danas bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje.
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, je u nedelju posetio povređenog dečaka na klinici u Tiršovoj i njegovoj majci obećao pomoć.
Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:358297-Beograd-Pas-ujeo-petogodisnjaka
------------------------------------------------------------------
DOKLE?!

bilo na stb-u da je pas uhvacen...meni ne deluje kao mesanac,al ja nisam neki strucnjak za to ajde
bice da je to ipak neciji pas ....bar je bio neciji
kaze mesanac pit bula i terijera
e novinari su stvarno cudo
a kako covek da se ne zapita jel uopste i postoji taj decak i dal je ujeden uopste?(sad ce paljba po meni)
ja stojim gledam i ne verujem...prosto ne znam sta da kazem takvoj osobiReci to roditelja onog deteta što mu je pas odgrizao uvo.
Reci to roditelja onog deteta što mu je pas odgrizao uvo.