Psi lutalice

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, otmicare sam samo pomenula pored ostalih losih likova oko nas jer ni oni nisu zanemarljivi,deca nestaju svaki dan i to nije zanemarljivo...mozda tebi jeste u odnosu na poneki ujed,al sto se mene tice mene vise plase ti kreteni u automobilima sto vrebaju decu ispred skola nego jedan pas

i vise me plase likovi kao ona trojica sa pistoljima sto su izleteli iz besnih kola bas kada sam prolazila sa bebom vracajuci se iz doma zdravlja

i vise me plase likovi ko onaj sa nozem sto je pratio mene i mog psa pre par godina pa smo bezali ko kreteni kroz mracan park kuci

A pas, hvala Bogu, ne može da ubije čoveka... :dash:

i plasi me i ona budala sto psima seche noge
eto...ali svi ti nabrojani likovi su nista u odnosu na pse

To je jedan slučaj. Napadi pasa se događaju svakodnevno.

Konačno pravi odgovor vredan pažnje i čitanja!
Na ''gluposti'' apsolutno ne želim da repliciram.............. Odakle toliko agresije prema psima, neistomišljenicima, ljubiteljima životinja, stvarno ne razumem....

Zato što su ljudi uplašeni za svoju decu verovatno. Ovde niko ne mrzi pse. Ja volim pse, ali više volim decu. A ljubitelji životinja bi da prave debilske usrane hotele za pse, dok ljudi umiru od gladi, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DA LI JE TO NORMALNO?!

da se razumemo,ne pokusavam da umanjim ovaj problem vec samo kazem da se previse prasine dize kako bi se ljudima skrenula paznja
i kazem samo da neki drame mnogo vise nego sto je potrebno kada uporedimo ovaj sa drugim problemima

mulja se kao i na svim poljima

Zato što su ljudi uplašeni za svoju decu verovatno. Ovde niko ne mrzi pse. Ja volim pse, ali više volim decu. A ljubitelji životinja bi da prave debilske usrane hotele za pse, dok ljudi umiru od gladi, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DA LI JE TO NORMALNO?!

I ja više volim decu! Ali ''ljubitelji'' pasa stalno imaju potrebu da porede pse sa decom. Ja tu potrebu nemam, meni je to poređenje potpuno bespotrebno, ja ga ne dovodim u pitanje jer znam svoje prioritete!
Na šta će neko trošiti svoj novac je apsolutno njegova stvar i jako je ružan pokušaj da se raspolaže tuđim novcem! To se može reći za svakoga od nas i sigurna sam da ti svoj novac trošiš a nešto što ti pričinjava zadovoljstvo i čini ti život lepšim, a jelte, ljudi tamo negde umiru od gladi.......... Bezveze je uopšte razmišljanje na taj način!

Према мом осећају за етику, треба да се изграде та уточишта. Питање је само о чијем трошку. А та расправа мора да зађе у домен политике. :)

da se razumemo,ne pokusavam da umanjim ovaj problem vec samo kazem da se previse prasine dize kako bi se ljudima skrenula paznja
i kazem samo da neki drame mnogo vise nego sto je potrebno kada uporedimo ovaj sa drugim problemima

mulja se kao i na svim poljima

I ja da dodam da već mesec i po dana radim prekoputa gradske bolnice, videla sam 3 crna psa koja leže ispred pekare, dočekaju me razmahanog repa, nekad im bacim nešto od hrane, nekad ne, ali agresivne pse koji jedu decu još videla nisam....

I ja više volim decu! Ali ''ljubitelji'' pasa stalno imaju potrebu da porede pse sa decom. Ja tu potrebu nemam, meni je to poređenje potpuno bespotrebno, ja ga ne dovodim u pitanje jer znam svoje prioritete!
Na šta će neko trošiti svoj novac je apsolutno njegova stvar i jako je ružan pokušaj da se raspolaže tuđim novcem! To se može reći za svakoga od nas i sigurna sam da ti svoj novac trošiš a nešto što ti pričinjava zadovoljstvo i čini ti život lepšim, a jelte, ljudi tamo negde umiru od gladi.......... Bezveze je uopšte razmišljanje na taj način!

Da, ali je umobolno praviti hotele za pse, sa sve PSIHOLOGOM... Potrebno je imati granicu...

da li su to drzavni hoteli NE
da li su to hoteli koje ti,ja,pusiket i ostali drzavljani srbije placamo? NE

da li neko ima pravo da zaradi tako sto prima pse od drugih vlasnika i tako zaradjuje? DA

ne vidim sto ti smeta da neko naplacuje cuvanje pasa u nazovi hotelu a ne smeta ti kasirka u maksiju ili koljach u klanici

privatni hoteli nemaju apsolutno nikakve veze ni sa tobom ni samnom ni sa gladnima u svetu

da li su to drzavni hoteli NE
da li su to hoteli koje ti,ja,pusiket i ostali drzavljani srbije placamo? NE

da li neko ima pravo da zaradi tako sto prima pse od drugih vlasnika i tako zaradjuje? DA

ne vidim sto ti smeta da neko naplacuje cuvanje pasa u nazovi hotelu a ne smeta ti kasirka u maksiju ili koljach u klanici

privatni hoteli nemaju apsolutno nikakve veze ni sa tobom ni samnom ni sa gladnima u svetu

Pa nisam ja rekao da su to državni hoteli. Ima veze sa gladnima u svetu. Jer je bolje da su te pare uložene u pomoć Srbima na Kosmetu nego u prokleti HOTEL ZA PSE!

Da, ali je umobolno praviti hotele za pse, sa sve PSIHOLOGOM... Potrebno je imati granicu...

Kako to misliš umobolno? Svako svoj novac troši kako želi. Meni je umobolnije uplatiti tiket u kladionici. Ali jel ga neko plaća mojim parama? Ne? S kojim pravom ja o tome pričam....
Da, potrebno je imati granicu u zabadanju nosa u tuđ novčanik. Ja razumem da se ti buniš za budžetski novac, ali za lični, daj molim te, uozbilji se pa ćemo da nastavimo diskusiju...

Pa nisam ja rekao da su to državni hoteli. Ima veze sa gladnima u svetu. Jer je bolje da su te pare uložene u pomoć Srbima na Kosmetu nego u prokleti HOTEL ZA PSE!

jel ti kapiras da je neko ulozio pare u to da bi na kraju zaradio?

to je isto ko da si pljuvao vlasnike restorana i hotela za ljude jer pobogu,kosovo ovo ono

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back