Prvi sex

NatasaNatasa:
.... definitivno glupa nisam ...... i ne vidim uopšte razlog za takav ton i taj sarkazam?

Stvarno, pustite curu na miru...

Nego, kad rekoste 10 sekundi, priča nama drugarica kad smo bili na ekskurziji u srednjoj to prvo iskustvo... 10 sekundi... Završi ona, pošto je izdetaljisala sve (tako da je mnogima posle nas trebalo mnogo vremena da se lišimo trauma :D), i kaže da je pita neko nešto što ga zanima...
I jedna drugarica se javlja pametna i zbunjena, pa je pita: ''Mene interesuje, tih deset sekundi - je l' to sa svlačenjem ili bez?'' :D

Sokolica_M:

Nego, kad rekoste 10 sekundi, priča nama drugarica kad smo bili na ekskurziji u srednjoj to prvo iskustvo... 10 sekundi... Završi ona, pošto je izdetaljisala sve (tako da je mnogima posle nas trebalo mnogo vremena da se lišimo trauma :D), i kaže da je pita neko nešto što ga zanima...
I jedna drugarica se javlja pametna i zbunjena, pa je pita: ''Mene interesuje, tih deset sekundi - je l' to sa svlačenjem ili bez?'' :D
Postoji i jedno i drugo a neki moj drug koji je bio sav izgubljen nije se ni svukao vec je zavrsio :lol: tako djevojke, ako hocete duzi sex sa maloljetnicima ne skidajte se prve ;-)

Sokolica_M:

Ha haha .... eto kako se napravi jedna lepa filmska priča od samo 10 sekundi :)

:lol:

...pa i da si sa bakicom, bilo bi ti super jer je bilo prvo umakanje...:lol:

...kod mene, na krevet...misim...sigurno ne u gesepe...

...kako je bilo...? :lol: nemo se utapaš s ta pitanja živ ti ja...

Sa 16 godina, kod nje u sobi. to mi je bila prva ljubav xD. Mada se desilo prilicno brzo msm sex. A stvarno ne mogu da se setim detalja, znam samo da nisam nosio kondom tako da nisam ni svrsio :D. a posle smo se tripovali da je trudna xD.

Back