Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Pogled ne mogu da skinem s nje kad prolazi. Nije nesto, al to mi je prva ljubav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Presladke bebice, ulice nam čiste i omogućavaju da ne obolimo od kolere, bukvalno mi se plače od nežnostiPogledajte prilog 604573
Pogled ne mogu da skinem s nje kad prolazi. Nije nesto, al to mi je prva ljubav![]()
Pa kako neko uopšte može da bude u trajnoj romantičnoj relaciji sa nekim koga ne voli da ****, I don't geddit :/
Decko je musko, nisu tu ista ocekivanja....Kada se zaljubis.
Ne zuri da to sto pre obavis cisto da bi eto imao sex i da bi mogao da kazes da znas sta je to.
Imaces citav zivot pred sobom za povrsne veze i veze cisto sexa radi.
Ucini sebi uslugu i ne zaleci se.![]()
Kao prvi razlog nameću se pare naravno, ali postoje valjda i oni "nije bitna fizička, već samo unutrašnja lepota" ljudi?
Kad se ozenis.Cao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
Bilo nekad, sada se savest vise ne slusa.Zna od dobro svoje duhovne vrline,svako od nas ima u sebi moralnog policajca,ali vecina ljudi ga kulira...
Ja sam od onih povrsnih sto prvo reaguje na fizicku privlacnost...Naravno da lepota nije bitna, ali neka osnovna fizička simpatija je bitna, to je ono što razlikuje romantične veze od ostalih
Što ljudi vole da dekonstruišu biologiju da bi se što kvalitetnije zavaravali

Ja takođeJa sam od onih povrsnih sto prvo reaguje na fizicku privlacnost...![]()
Povrsno bi bilo ako bi se zaustavila na tome.Ja sam od onih povrsnih sto prvo reaguje na fizicku privlacnost...![]()
Bilo nekad, sada se savest vise ne slusa.
Prvi dokaz da je neko glup je kad nema savest i stida.
NIkad! Sex je bludna radnja i protivna je putevima duha.. odvesce te u stranputicy.. i stvorice ti mnoge probleme..Cao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
Do 40 je poželjnoCao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
Upravo!
Pa onda tako glup i nabedjen dodje da pametuje odraslim ljudima o stvarima iz proslog veka.
Mozda u tebi,vecina se snasla i presla taj veliki korak od srednjeg veka u moderno doba.Prosli vek je iza nas,ali je jos u nama.