Prvi put

Nema ti tu pravila. Jedan od najvecih filozofa Herceg Novog i okoline, Rambo Amadeus, rekao je, cini mi se, da je imao sa 14. Sa druge strane, Aleksandar Kristijan Golubovic je imao sa 11, tj to je zapravo isto ova strana na kojoj je i Rambo. Sa druge strane, imam ja druga koji jos nije imao, a ima 25, mnogo je gotivan momak i pametan, al eto, malo smotan, sto ga je dovelo tu gde jeste.

Cao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
U koliko godina? Ne znam, čini mi se da se prvi seks onome kome je prvi ima samo jednom u životu. Ako pak pitaš u koliko godina bi trebalo imati seks sa devicama, ono koja je učestalost takvog seksa, mogu ti reći da se to u ovoj mojoj starosti nikada ne dešava, jer se i sam seks sa običnim ženama, koje nisu device, desi jednom u pet, šest godina, ako se baš posreći. :deda:

Da ne pricam o Aleksandru Kristijanu Golubovicu koji je rekao jednu recenicu cija je velicanstvenost u rangu one Sokratove "znam da nista ne znam", a ona glasi: nije sramota bezati od pistolja.

Cao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
Kada se zaljubis. :)
Ne zuri da to sto pre obavis cisto da bi eto imao sex i da bi mogao da kazes da znas sta je to.
Imaces citav zivot pred sobom za povrsne veze i veze cisto sexa radi.
Ucini sebi uslugu i ne zaleci se. :)

ni za sta sto se pojavilo posle Anaksagore otprilike

Hermasov pastir, istinito, a ne ofrlje, obrazlaže pogrešno tumačenje značenja " metanoiae":

"Žaljenje je duboko shvatanje (rzumevanje) "

To se može da nazove preobrazba iz stanja "afron"- a (ludaka) u stanje koje obvladava Um ("nous", Mand. IV,2,1-2 ...

Nešto više o "agnoia" (neznanju) ću ti nekom drugom prigodom … Do tada uživaj u tom svom neznanju … :mazi:

Hermasov pastir, istinito, a ne ofrlje, obrazlaže pogrešno tumačenje značenja " metanoiae":

"Žaljenje je duboko shvatanje (rzumevanje) "

To se može da nazove preobrazba iz stanja "afron"- a (ludaka) u stanje koje obvladava Um ("nous", Mand. IV,2,1-2 ...

Nešto više o "agnoia" (neznanju) ću ti nekom drugom prigodom … Do tada uživaj u tom svom neznanju … :mazi:

Filozofija postoji i posle antike, cisto da te obavestim. Svestan sam da su ti stari Grci privlacni i znam iz kog razloga (hihi:prstic:), ali procitaj slobodno i nesto novijeg datuma, nesto iz nove ere npr.

46 i nije bilo loše, bilo je i izbacivanja gasova ali smo otvorili prozor

Negde sam pročitao da u seksi odnose treba stupiti kad ste seksualno fizički, emotivno i psihički zreli.
E ja čekao ovo treće a to ne može sa 18 ili 25...
Zapravo kod našeg naroda ovo treće zataji

Back