Prvi put

komunalno-vozilo-vozilo-za-ciscenje-ulicaDULEVO-2004---1520240263482376060_common--18030510200...jpg

Pogled ne mogu da skinem s nje kad prolazi. Nije nesto, al to mi je prva ljubav :)

Rambo je takođe jednom rekao, na pitanje koja je tajna njegovog dugovečnog braka, citiram: "Oženio sam ženu koju volim da jebbem", kraj citata.

Sad na stranu što se od nje nedugo potom razveo čini mi se, pa su se pomirili i sad žive u vanbračnoj zajednici, ali dobar citat though...

Kada se zaljubis. :)
Ne zuri da to sto pre obavis cisto da bi eto imao sex i da bi mogao da kazes da znas sta je to.
Imaces citav zivot pred sobom za povrsne veze i veze cisto sexa radi.
Ucini sebi uslugu i ne zaleci se. :)
Decko je musko, nisu tu ista ocekivanja....
Prvo ne radi nista zbog drugih.....
drugo maloletnicki seks je lep ako ti juri krv u glavu ili ako ti je ona jako prijatna, mani one fore oko kriterijuma dize mi se, maloletniku se dize na sve...
trece, seksualni zivot te oblikuje, manje ili vise, pa zato mnogi pozure, da ih vise oblikuje statistika ili mediokritet okruzenja, ali ako biras onda ces biti nemediokritet pa ili bolji ili gori , zavisi kako si birao...
Da pobegnes od povrsnih ponuda za seks ili vezu neces uspeti, tako da zbog toga ne moras da imas seks.
Ne mesaj seks sa odobravanjem ili neodobravanjem roditelja (izuzetno cesta stavka kod srba i srpkinja)
Bolje je da godinu dana vise citas literaturu o seksu nego da pocnes ranije (ovo zvuci glupo svima, ali nije)
Nikad nije kasno za prvi put, ali gledaj da to bude u mladosti a ne kasnije...moguce su psihofizicke disfunkcije usled duge apstinencije.
Masturbacija je djavolja rabota u odnosu na seks, vise steti nego sto koristi....a opet sigurno ces doci u situaciju da te zensko uceni i skrati za rasterecenje, pa ili rezerva ili to....Zene su nemilosrdne u zloupotrebi svog polnog organa.

Nijedan seks nije dzaba kod zena.....ama bas nijedan....ako si dobar trgovac, onda si na nuli.....ako nisi onda placas tudje racune i imas nekoliko pari papucha...
Seks treba da je tvoje zadovoljstvo.....nikakva prica o njenom zadovoljstvu tu nije dozvoljena....a mediji to serviraju....i ne postoji ferka u seksu...ili kod bilo cega animalnog....
Zato i stoji ono citanje pre seksa, da budes funkcionalan i obrazovan, jer samo tako si zasticen koliko toliko od neznanja i od blefiranja.
Na kraju najznacajnije, i u ljubavi i u seksu , zena ne voli savrsenog.....uklapaj nesavrsenost u oba, naravno razlicitu....

I trudi se da ne budes ni majmun ni svinja, iako zene padaju na oba oblika. Ako ti bas dodje da takvu smotas u krevet, ti odglumi , budi Bond....cilj je cilj...meta je meta, vazna je pasteta...Ah da, u svakom slucaju ces dobiti etikete da si svinja ili majmun....sta god uradio....to je vise stvar bioritma i pritisak radi iznudice, a ne procena tebe...Zene kad gube se posteno ljute, bez obzira ko je krivac...

Stvarno nisam puno puta osetila fizicku/seksualnu privlacnost tako da mi je taj momenat presudan i dragocen. A na to onda ide sve ostalo. Sve ono sto je svakom zdravom coveku bitno. Slaganje i privlacnost i na drugim nivoima.
Zanimljiv intelekt je izuzetno privlacan i uzbudljiv, ali moramo da se osetimo i na onom „animalnom“ nivou.

Back