- Poruka
- 1.160
Gde nađe te "čuvene filozofe " ? Da li je to istina i o tebi - o filozofiji ne znaš ništa …![]()
Nemoj tako,da nema Ramba mi danas ne bih znali da je 0.5L i pola litra isto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nađe te "čuvene filozofe " ? Da li je to istina i o tebi - o filozofiji ne znaš ništa …![]()
Samo ti svojim putem, ja cu svojim.Zato sto si onda gori od prostitutke,ona bar to radi za novac,iako prostituciju takodje ne podrzavam.
Prodajes svoje duhovne vrline,zbog takvi ljudi kao sto si ti je Milosevic zavrsio u Hagu. Ako tako nastavis sutra ces prodati svoje bliznje osobe.
Kada se zaljubis.
Ne zuri da to sto pre obavis cisto da bi eto imao sex i da bi mogao da kazes da znas sta je to.
Imaces citav zivot pred sobom za povrsne veze i veze cisto sexa radi.
Ucini sebi uslugu i ne zaleci se.![]()
Samo ti svojim putem, ja cu svojim.![]()
Kako mozes da kritikujes coveka koji nije prethodno stekao te duhovne vrline, da mi je znati?Zato sto si onda gori od prostitutke,ona bar to radi za novac,iako prostituciju takodje ne podrzavam.
Prodajes svoje duhovne vrline,zbog takvi ljudi kao sto si ti je Milosevic zavrsio u Hagu. Ako tako nastavis sutra ces prodati svoje bliznje osobe.

Kako mozes da kritikujes coveka koji nije prethodno stekao te duhovne vrline, da mi je znati?![]()
Cim ti neka da picckeCao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
знаш оно кад је "Кристијан Голубовић" на твитеру написао парафразирамDa ne pricam o Aleksandru Kristijanu Golubovicu koji je rekao jednu recenicu cija je velicanstvenost u rangu one Sokratove "znam da nista ne znam", a ona glasi: nije sramota bezati od pistolja.
знаш оно кад је "Кристијан Голубовић" на твитеру написао парафразирам
пливање за богојављенски крст је настало кад ми је једном било досадно и ја скинуо крст са врата, бацио у воду и реко "донесите ми"
Nema ti tu pravila. Jedan od najvecih filozofa Herceg Novog i okoline, Rambo Amadeus, rekao je, cini mi se, da je imao sa 14.

A ja obozavam onu masinu za ciscenje ulicaJa ne volim instrument uopšte, možda klavir i violinu mogu marginalno da podnesem, ali što se instrument više udaljava od klavira i violine, to meni više fizički muka i moram da izađem iz prostorije
Ali su mi zato mašine prelepe, npr grtalica mi je prelepa, i ono što razbija stene u kamenolomima

I ja, sve ih obožavam, čak i đubretarski kamion, od dizalice mi već nije dobro, kao crkvu da sam videlaA ja obozavam onu masinu za ciscenje ulica![]()