Prvi put

Zato sto si onda gori od prostitutke,ona bar to radi za novac,iako prostituciju takodje ne podrzavam.
Prodajes svoje duhovne vrline,zbog takvi ljudi kao sto si ti je Milosevic zavrsio u Hagu. Ako tako nastavis sutra ces prodati svoje bliznje osobe.
Kako mozes da kritikujes coveka koji nije prethodno stekao te duhovne vrline, da mi je znati? :mrgreen:

Za u penziju ostaviti. Čovek sazreo (i prezreli), redovna primanja, dosta slobodnog vremena, nema šta da ometa, nema mesta strahu od neželjene trudnoće, sa polnim bolestima i d adobije ima da poživi koliko i bez njih...

Znači ništa pre 65.

Da ne pricam o Aleksandru Kristijanu Golubovicu koji je rekao jednu recenicu cija je velicanstvenost u rangu one Sokratove "znam da nista ne znam", a ona glasi: nije sramota bezati od pistolja.
знаш оно кад је "Кристијан Голубовић" на твитеру написао парафразирам
пливање за богојављенски крст је настало кад ми је једном било досадно и ја скинуо крст са врата, бацио у воду и реко "донесите ми"

знаш оно кад је "Кристијан Голубовић" на твитеру написао парафразирам
пливање за богојављенски крст је настало кад ми је једном било досадно и ја скинуо крст са врата, бацио у воду и реко "донесите ми"

Nisam znao, al ovom recenicom za pistolj mi je promenio perspektivu gledanja na zivot, a ko zna kolikim ljudima je i spasao gorepomenuti, koji inace ne bi bezali od pistolja, ali su poslusavsi njegovu mudrost, ipak su odlucili da to urade.

Poslednja izmena:
Ja ne volim instrumente uopšte, možda klavir i violinu mogu marginalno da podnesem, ali što se instrument više udaljava od klavira i violine, to meni više fizički muka i moram da izađem iz prostorije

Ali su mi zato mašine prelepe, npr grtalica mi je prelepa, i ono što razbija stene u kamenolomima

Moja omiljena njegova misao je "Tvoj aristokratski skelet je dokaz civilizacijskom napretku" a to je rekao mojoj drugarici koja je radila intervju s njim.
Tako sam i ja dosla do broja, i onda smo mu poslale poruku "Ukrali smo fap masinu, gde se pali?" i on je odgovo i on je odgovorio "na dugme ispod volana" :koto:🥰

Ja ne volim instrument uopšte, možda klavir i violinu mogu marginalno da podnesem, ali što se instrument više udaljava od klavira i violine, to meni više fizički muka i moram da izađem iz prostorije

Ali su mi zato mašine prelepe, npr grtalica mi je prelepa, i ono što razbija stene u kamenolomima
A ja obozavam onu masinu za ciscenje ulica :heart:

Back