peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Ali dobro, makar nisi kao ja, tražio nuke na vugla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponela me želja kao Đuku Bizona u skupštini danas.Zaboravio si i na NATO i na sve![]()
Vidio samo samo onu fotku, Đuka nekako...pa ne baš fajterski, iskreno.Ponela me želja kao Đuku Bizona u skupštini danas.
Vidio samo samo onu fotku, Đuka nekako...pa ne baš fajterski, iskreno.
Đilas monstrum je ispao neuporedivo bolje.
Ali ok, da ipak pogledam video, pa ću imati bolji utisak.
Slažem se sa ovim gospodinom, ovo je sramota za ovaj dom.
Nema dovoljno male nuklearke koja bi mogla uništit bilo koji CG grad, a da ujedno i cilog Montenegra ne sravni sa morem.Predlažem Beograd, nakon Podgorice.
A tek Stjepan, užas.Slažem se sa ovim gospodinom, ovo je sramota za ovaj dom.
Puniša se u grobu okreće, na šta smo spali.
Zaboravljaš da će onda i Konavle opet biti oslobođene.Nema dovoljno male nuklearke koja bi mogla uništit bilo koji CG grad, a da ujedno i cilog Montenegra ne sravni sa morem.
Morao sam guglat. I dalje mi nije baš jasno.Zaboravljaš da će onda i Konavle opet biti oslobođene.
Да и ја навијам за победу нормалних Немаца тј.АФД! Ево и у Румунији изгледа побеђује проруска опција.AFD je odgovor na natističko ludilo
Računam da će šačica nas preživjelih ostvariti dugogodišnji san...Morao sam guglat. I dalje mi nije baš jasno.
Aha, opet neka nepoznata imenaRačunam da će šačica nas preživjelih ostvariti dugogodišnji san...
Zašto nema opcija Nijedan i Neki drugi? Traljavo napravljena anketa.Autorska.
Pošto je Putin zapretio iz Moskve šta mislite da li će imati petlje da raketira neki Nato grad?
Ili je ovo još jedna šuplja priča?
Koje su vaše prognoze?
Da li bi vam bilo žao da Rusi gađaju neki od ovih gradova i zašto ne?
Di će Zagreb kad je hrvatski predsjednik svako malo imenovan herojem u ruskim tabloidima? Tko to gađa dom heroja?Zašto u ponudi nema Zagreba i Podgorice ?
Pitam za korisnika https://forum.krstarica.com/search/...016772&c[users]=ZabranjeniLegenda&o=relevance
Sve ima svoj prvi put.Di će Zagreb kad je hrvatski predsjednik svako malo imenovan herojem u ruskim tabloidima? Tko to gađa dom heroja?