mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.371
I ne targetira rusija nikoga nego se nacisti opet nameštaju kao i pred drugi svetski rat! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo, Putin ne prica u prazno, ko sto je ceo svet onomad video, drugo, jos deceniju ranije, Putin je rekao da su ruske rakete preprogramirane na centre odlucivanja..........a to nije ni vasington, ni london, ni pariz ni berlin..............i uopste se ne radi ni o kakvom gradu vec o vojnoj bazi..........u srednjoj engleskoj.Autorska.
Pošto je Putin zapretio iz Moskve šta mislite da li će imati petlje da raketira neki Nato grad?
Ili je ovo još jedna šuplja priča?
Koje su vaše prognoze?
Da li bi vam bilo žao da Rusi gađaju neki od ovih gradova i zašto ne?
Vidiš da je zanimljivo da niko ne kaže "нацеливать" nego "targetirati"."Таргетирати," лол
gde ti je beograd na spisku?Autorska.
Pošto je Putin zapretio iz Moskve šta mislite da li će imati petlje da raketira neki Nato grad?
Ili je ovo još jedna šuplja priča?
Koje su vaše prognoze?
Da li bi vam bilo žao da Rusi gađaju neki od ovih gradova i zašto ne?
Мислиш, за разлику од Рамуша Харадинаја????ne dolazi dugin tek tako da nas jos jednom obidje, a lik je inace privatno tezak baxuz
e, ja bih se zamislio, skoro svi se klade na tvoj london, 86,4%"Таргетирати," лол
ma nisi ti za english, uci bolje ruski, trebace tiŠto ste se svi zakačili za "targetiranje"? Hajde, dajte mi neku srpsku reč koja je baš ekvivalent 100%.
Evo ne znam.
Stao mi mozak.
mislis celiv ljubavi?Vidiš da je zanimljivo da niko ne kaže "нацеливать" nego "targetirati".
Ne mislim.mislis celiv ljubavi?
se secas bombardovanja '99, i targeta? ti si bio mlad, nisi nosio targetNe mislim.
Metiranje.Što ste se svi zakačili za "targetiranje"? Hajde, dajte mi neku srpsku reč koja je baš ekvivalent 100%.
Evo ne znam.
Stao mi mozak.
hahahhaha odgovori na pitanje zarez je nebittanprvo nauči da koristiš zarez
Ne odgovaram nepismenim ljudima na pitanja o jeziku.hahahhaha odgovori na pitanje zarez je nebittan
Pa , to je izgleda postala dusevna hrana , da slavimo dok ginu tamo neka deca , nisu naša, jer ginuli su i nasa, što bi tvoja živela i tako toKao narod koji je mnogo ispaštao izgledamo kao neki paćenici koji samo čekaju da nekom bude gore
kao neki kolektivni delirijum
neka psihoza
Pogledajte prilog 1647810