Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni nije bash ostao u nekom lepom secanju, ali nije bilo loshe :-| ...............

drugi poljubac (mislim sa drugim dechkom) , e to je bilo extra ...samo kad se setim.....:rolleyes:

....zato obozhavam da se ljubim......:mrgreen: ......

"Naјebaces... i ti ces naјebati... svi cete naјebati!!!"
tribute to Munje! :mrgreen:

Ma jock, to je generalno upuceno svim shmizlicama i onima koje to jos jesu, a veruju da nisu... tako da ocekujem da cu naebati od svih njih, grupno :P

nema ovde nazhalost nijedne shmizle. ali prave shmizle. ne ove nashe "zvinjedete" (tribute to Cigo"dr-mr")...

nego kao da se drzhimo teme. moj prvi poljubac... pa bilo je to daaaavne ne znam ni koje godine.
ne radi se ni o proshlom veku, vecj o proshlom milenijumu.

ja sam prvi poljubac dozivela pre 2 dana....toliko mi je bilo bzv zbog toga da sam mu rekla da nisam imala decka i da ne znam da se ljubim....i nista on mi je rekao da se to uci i onda se desio taj predivni trenutak kada su se nase usne spojile...jao izgubila sam se nacisto.....toliko volim da se ljubim s njim...uf...jedva cekam da se opet vidimo... :)

mgirl:
ja sam prvi poljubac dozivela pre 2 dana....toliko mi je bilo bzv zbog toga da sam mu rekla da nisam imala decka i da ne znam da se ljubim....i nista on mi je rekao da se to uci i onda se desio taj predivni trenutak kada su se nase usne spojile...jao izgubila sam se nacisto.....toliko volim da se ljubim s njim...uf...jedva cekam da se opet vidimo... :)
Vi'š kako se iskrenost isplati. A da si mu priznala i da se nikad nisi kresnula...... :)

mgirl:

Bas ti pazljiv decko! Blago tebi najgora mi je prica da je neku devojku otkacio jedan debil zato sto nikad nije imala decka!!!!!!!!!!!
Moron.......

Back