Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ja sam se poljubila tek prvi put u 16...I nije bilo uopste nista posebno,ni dobo ni lose....A onda sam posle njega bila sa jos par njih pa sam skontala da on nema pojma da se ljubi....Ali mi se opet jako svidjao jer je bio beskrajno sarmantan pa mi to nekako uopste ni ne smeta...I jos uvek mi se malo svidja :roll:

:lol:
Pa sta... nije to nista cudno, oce to deca da probaju cak i u predskolskom :lol:
Nije to neka filmska iskusna "zvaka", to je ono... kad napuce usta onako, ko kokosije doope i cvrsto zatvore oci, a posle se mrshte jos deset minuta :P

Hehehe :) :)
meni je prvi kiss bio malo cudan...ali ok!
He,smuvali se neki moji iz razreda za novu i nemozes ih nagovoriti da se poljube...boze sacuvaj
I na kraju ajde nekako jedva,i posle iz nisi mogao razdvoiti! :)

Kad_LupimLupim:
:lol:
Pa sta... nije to nista cudno, oce to deca da probaju cak i u predskolskom :lol:
Nije to neka filmska iskusna "zvaka", to je ono... kad napuce usta onako, ko kokosije doope i cvrsto zatvore oci, a posle se mrshte jos deset minuta :P
Ako je tako ja sam imao svoj prvi sex sa 7-8 godina sa sestrom mog druga cija je to inace bila ideja a ona je starija od mene 3 godine :) Jes da nismo bili goli al bilo je dobro :D Ostalo mi u lepom secanju :) Al sam shvaler :lol:

E...fino sto si podigla ovu temu..Sad sam je procitala citavu i sjetila se stochega.

A sad bi bilo gotivno da ovi 'novi' clanovi sto se nisu ubiljezili u ovu temu to urade :P

bilo je lepo i mnogo hlaaaaaaaaaaaaaadno, 3. decembar pre nekoliko godina...a ja sam bio samo u duksu...i smrrrrrrrrrzo sam se ko p... eeeeee uspomene :D

Bese to davne... :) Ma 6. ili 7. razred osnovne i bilo je ocajno- lik izbaci zvaku iz usta na moje oci i krene da me poljubi...i poljubio me je fuuuuuuuuj...posle toga se vise nismo ni poljubili, a ni videli, naravno...

ja sam ovde nova, ali ajde da odgovorim...
sa 13 na zimovanju sa skolom, bilo je onako, nije bilo toliko strasno, bilo je i gorih posle :)
sa deckom sam bila ukupno dva dana zajedno...dosta....

Pajper:
He,smuvali se neki moji iz razreda za novu i nemozes ih nagovoriti da se poljube...boze sacuvaj
I na kraju ajde nekako jedva,i posle iz nisi mogao razdvoiti! :)
:lol: Prvih mesec dana veze moji iz razreda su smarali ~nas dvoje~ da se poljubimo pred njima... a mi nismo hteli... ooOps... mislim... :? :roll: :lol: a kasnije.. bash kao shto ti kazhesh... :lol: i govorili su mi da su naletali na nas u shkoli gde god da krenu... mnogi su ljudi zbog nas izgubili apetit... :lol: :lol: :lol:

Ne znam da li sam odgovorila na temu... mrzi me da listam... :P
Shesnaest godina, i to dobrih shesnaest... tad mi je bilo bedak a sad mi je bash drago. ;)
Bilo je divno. :) Znam datum, naravno, secjam se tachnog mesta, i svake izgovorene rechi, i leptiricja u koje nisam verovala. Eh... :)

Back